ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Όμπλακ και Έντερσον κατέβασαν ρολά το 2020

Ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιαν Όμπλακ, μέτρησε τις περισσότερες ανέπαφες εστίες μέσα στο 2020 με τον Έντερσον να ακολουθεί.

Όμπλακ και Έντερσον κατέβασαν ρολά το 2020

Αν ο Γιαν Όμπλακ έπαιζε σε μία λίγο πιο εμπορική ομάδα, τότε θα θεωρούταν με διαφορά ο καλύτερος γκολκίπερ των τελευταίων ετών. Ωστόσο, στη λιγότερο δημοφιλή Ατλέτικο, τα φώτα δεν πέφτουν τόσο συχνά πάνω του. Ο ίδιος, πάντως, με τα κατορθώματά του κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει αυτό.

Το 2020 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για τον Σλοβένο τερματοφύλακα των “ροχιμπλάνκος”. Ο Γιαν Όμπλακ κατάφερε να κρατήσει 18 φορές ανέπαφη την εστία του μέσα στο ημερολογιακό έτος. Τις περισσότερες από κάθε άλλο γκολκίπερ στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα. Φέτος έχει δεχθεί μόλις 5 γκολ και έχει κρατήσει το μηδέν σε 10 περιπτώσεις.

Ο επόμενος σε αυτήν την κατηγορία με τις ανέπαφες εστίες μέσα στο 2020 είναι ο Έντερσον. Ο γκολκίπερ της Σίτι υποβοηθούμενος και από την έλευση του Ρούμπεν Ντίαζ που βελτίωσε την άμυνα των “πολιτών” έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του σε 17 περιπτώσεις.

Τρίτος με 16 ανέπαφες εστίες είναι ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτούα, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα τη Ρεάλ να κατακτήσει το περσινό πρωτάθλημα. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο κίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα. Ο Ισπανός σταμάτησε σε 14 παιχνίδια τους αντιπάλους από το να σκοράρουν έστω ένα τέρμα.

Μέσι: “Είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις τον Όμπλακ”!

Ο Λιονέλ Μέσι αποθέωσε τον Γιαν Όμπλακ, τον οποίο θεωρεί ως έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες αυτή τη στιγμή στον κόσμο

Σύμφωνα με τον Μέσι, ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του κόσμου. Μάλιστα, τον έχει σε τόσο μεγάλη εκτίμηση, που θεωρεί κάθε συνάντησή τους ως μια μεγάλη πρόκληση. Ο Όμπλακ έδειξε την αξία του και στην τελευταία συνάντησή του με τον Μέσι.
Στο πρώτο φετινό ντέρμπι μεταξύ Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα, ο 27χρονος πορτιέρο πραγματοποίησε 4 επεμβάσεις. Έτσι, κράτησε το μηδέν για την ομάδα του, η οποία πήρε τη νίκη με το γκολ του Καράσκο. Η Ατλέτικο οδηγεί την κούρσα στη La Liga και για μια ακόμη χρονιά, μεγάλο μερίδιο αυτής της επιτυχίας ανήκει στον Όμπλακ.Μέσι

“Είναι πολύ ωραίο όταν τον αντιμετωπίζω. Αυτή τη στιγμή, ο Όμπλακ είναι ανάμεσα στους κορυφαίους τερματοφύλακες του κόσμου. Πάντα μου άρεσε να αντιμετωπίζω τους κορυφαίους παίκτες. Όταν παίζω απέναντί του, έχω ένα επιπλέον κίνητρο.

Γιαν Όμπλακ ο καλύτερος τερματοφύλακας με αποδείξεις!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ