ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

«Σφήνα» της Άρσεναλ σε Τότεναμ για Σάμπιτζερ

Η Άρσεναλ δεδομένα θα βγει στην αγορά αναζητώντας ποιοτικές λύσεις σε μεσαία γραμμή και επίθεση, με τον Μαρσέλ Σάμπιτζερ να είναι μία από αυτές.

«Σφήνα» της Άρσεναλ σε Τότεναμ για Σάμπιτζερ

Η ανάγκη δημιουργού έχει βαρέσει… κόκκινο στην Άρσεναλ. Ο Μίκελ Αρτέτα χρειάζεται παίκτες που να μπορούν να γλυκάνουν το άχαρο παιχνίδι των «Κανονιέρηδων» προτού η ομάδα παγιδευτεί σε αδιέξοδο. Οι τελευταίες δύο εμφανίσεις των Λονδρέζων στη Πρέμιερ Λιγκ έδειξαν πως το κουμπί μπορεί να γυρίσει.

Για να γίνει όμως ολοκληρωτική στροφή θα πρέπει η διοίκηση της Άρσεναλ να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη και να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Η απόκτηση ποιοτικού μέσου είναι επιτακτική ανάγκη και οι υποψήφιοι τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ελάχιστοι. Οι περισσότεροι «μεγάλοι» έχουν κλείσει τα ρόστερ τους από το καλοκαίρι και δεν προτίθενται να προβούν σε αλλαγές.

Τότεναμ και Άρσεναλ στον αστερισμό του Σάμπιτζερ

Παρόλα αυτά ορισμένοι από αυτούς διαθέτουν ποδοσφαιριστές που μοιάζει διαθέσιμοι για… μετακίνηση. Ένας από αυτούς είναι και ο έμπειρος μέσος της Λειψίας, Μαρσέλ Σάμπιτζερ. Ο Αυστριακός αποτελεί ένα από τα βασικά όπλα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ωστόσο για τον Γερμανό… ουδείς αναντικατάστατος.

Τα τελευταία 24ωρα έχει αναπτυχθεί στο Νησί φημολογία πως ο έμπειρος χαφ έχει βρεθεί στο στόχαστρο της Τότεναμ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο εκτιμά το ταλέντο του 26χρονου κάτι που φέρνει τη διοίκηση σε σκέψεις μεταγραφής. Στο κόλπο από χθες το βράδυ φαίνεται πως μπαίνει και η συμπολίτισσα Άρσεναλ, με τους «Κανονιέρηδες» να έχουν πλήρη φάκελο της υπόθεσης.

Η τιμή εκκίνησης για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη εκτιμάται στα 45 εκατομμύρια ευρώ, ένα νούμερο το οποίο μοιάζει αρκετά μεγάλο για μεταγραφική κίνηση του Ιανουαρίου. Η Λειψία παρουσιάζεται πρόθυμη να αποχωριστεί τον Αυστριακό μονάχα όμως αν ωφεληθεί πλήρως στο οικονομικό κομμάτι. Η απόκτηση του Σζομποσλάι δίνει επιπλέον λύσεις στο κέντρο του γερμανικού συλλόγου. Ο Ούγγρος μπορεί να μην παίζει στη θέση του Σάμπιτζερ ωστόσο ο ερχομός του θα φέρει αρκετές μετακινήσεις στην ενδεκάδα.

Τότεναμ και Άρσεναλ δείχνουν να μη βιάζονται την υπόθεση ωστόσο παραμένουν έτοιμες να «χτυπήσουν» τον παίκτη και α τον φέρουν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ