ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Έκλεισε» το deal Μπαρτσελόνα – Έρικ Γκαρσία!

Η Μπαρτσελόνα τα έχει βρει σε όλα με τον Έρικ Γκαρσία και πλέον αναμένει μόνο το πότε ο Ισπανός θα αποτελέσει και επίσημα μέλος της ομάδας της.

«Έκλεισε» το deal Μπαρτσελόνα – Έρικ Γκαρσία!

Τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα είναι ιδιαιτέρως εμφανή. Οι «μπλαουγκράνα» από το ξεκίνημα της σεζόν προβληματίζουν με τις επιδόσεις τους στα μετόπισθεν. Γι’ αυτό, άλλωστε, έχουν δεχτεί ήδη 15 γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές. Μάλιστα, το κενό στην άμυνα των Καταλανών έγινε ακόμα πιο εμφανές μετά και τον τραυματισμό του Ζεράρ Πικέ. Ο έμπειρος στόπερ τραυματίστηκε στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Η μεγάλη απουσία του Ισπανού αμυντικού έχει βάλει σε σκέψεις την Μπαρτσελόνα αναφορικά με το μέλλον. Εξάλλου, η εικόνα του δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή τη φετινή σεζόν. Πόσο μάλλον όταν θα επιστρέψει, έχοντας στην «πλάτη» του αρκετούς μήνες ποδοσφαιρικής απραξίας.

Έτσι στο «στρατόπεδο» των Καταλανών εδώ και αρκετό καιρό ήταν ειλημμένη η απόφαση για τη μεταγραφή ενός κεντρικού αμυντικού. Ήδη, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν βρει τον παίκτη, στον οποίο θα στηριχθούν. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Έρικ Γκαρσία της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ισπανός στόπερ, προέρχεται από τις ακαδημίες των «μπλαουγκράνα», απ’ όπου και έφυγε το 2017 με προορισμό την Αγγλία. Μπαρτσελόνα Γκαρσία

Τον έχει… σίγουρο το καλοκαίρι, μπορεί να τον πάρει και τον Γενάρη

Το συμβόλαιο του με τους «πολίτες» λήγει το προσεχές καλοκαίρι και σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη έρθει σε συμφωνία μαζί του. Ο 19χρονος αμυντικός θα αποτελέσει παίκτη των Καταλανών μόλις λήξει το συμβόλαιο του με τους «πολίτες». Ωστόσο, όπως τονίζει, η ισπανική ομάδα θα μπορούσε να τον αποκτήσει από τον Ιανουάριο. Αρκεί βέβαια να μπορέσει να έρθει σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι. Υπενθυμίζεται πως η Μπαρτσελόνα είχε κινηθεί για την απόκτηση του το περασμένο καλοκαίρι. Τότε προσέφερε 10 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του, προσφορά που δεν έγινε δεκτή.

Μάλιστα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα προσπάθησε αρκετά να πείσει τον παίκτη να ανανεώσει το συμβόλαιο του και να παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ. Ωστόσο, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι θέλει να μετακινηθεί στην Μπαρτσελόνα. Όπως τονίζει ο Ρομάνο, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία, αλλά εκκρεμούν ακόμα οι υπογραφές. Αυτές αναμένεται να «πέσουν» μόλις εκλεγεί ο νέος πρόεδρος των Καταλανών. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, ο μόνος τρόπος να χαλάσει η το deal, είναι εφόσον ο νέος πρόεδρος κινηθεί προς άλλον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ