ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Η Άρσεναλ κυνηγάει «κανονιά» με Μπραντ!

Η Άρσεναλ προσπαθεί να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και το όνομα του Γιούλιαν Μπραντ δεσπόζει στους στόχους της.

Η Άρσεναλ κυνηγάει «κανονιά» με Μπραντ!

Το ξεκίνημα της Άρσεναλ στη φετινή σεζόν μόνο ιδανικό δεν μπορεί να το πει κάποιος. Οι «κανονιέρηδες» έχουν απογοητεύσει με τις εμφανίσεις τους και βρίσκονται μόλις στη 13η θέση με 20 βαθμούς μετά από 16 αγωνιστικές. Σαφέστατα δεν το περίμεναν αυτό οι οπαδοί της Άρσεναλ, αλλά ούτε και ο Μίκελ Αρτέτα. Άλλωστε, από τη στιγμή που ανέλαβε, ο Ισπανός τεχνικός βελτίωσε αρκετά την εικόνα της ομάδας. Κατέκτησε ήδη δύο τίτλους, το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Αγγλίας, και έδειξε πως μπορεί να επαναφέρει τους Λονδρέζους στις καλές πορείες.

Τα πράγματα, όμως, έχουν ζορίσει αρκετά για την Άρσεναλ. Γι’ αυτό, η αγγλική ομάδα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κινητική στο μεταγραφικό παζάρι. Ήδη έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα για την ενίσχυση των «Κανονιέρηδων», κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ωστόσο, η γερμανική «Sport Bild» αναφέρει πως η ομάδα του Λονδίνου έχει στο στόχαστρο της τον Γιούλιαν Μπραντ της Ντόρτμουντ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, προερχόμενος κυρίως από τον πάγκο. Μπραντ Άρσεναλ

Τα… ζόρια από Βεστφαλία μεριά 

Αυτήν ακριβώς την κατάσταση θέλουν να εκμεταλλευτούν στην Άρσεναλ και να τον δελεάσουν με μια μετακίνηση την Premier League. Άλλωστε, θα είναι μια περίπτωση win-win και για τις δύο πλευρές. Από την μια οι «κανονιέρηδες» θα αποκτήσουν περισσότερη ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή τους, ενώ από την άλλη και ο Γερμανός θα βρει σταθερό χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα που θα τον πιστεύει πλήρως.

Ωστόσο, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η υπόθεση του μόνο εύκολη δε θα είναι για τους «κανονιέρηδες». Κι αυτό γιατί, θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο η Ντόρτμουντ να συναινέσει σε αποχώρηση παίκτη της στα μέσα της σεζόν. Η γερμανική ομάδα βρίσκεται ακόμη εντός όλων των στόχων της και δε θέλει να αποχωριστεί κάποιον παίκτη του rotation τον Ιανουάριο. Γι’ αυτό και η «Sport Bild» τονίζει πως οποιαδήποτε κίνηση της Άρσεναλ για τον Μπραντ είναι πιθανό να ευδοκιμήσει το καλοκαίρι του 2021.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ