Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η πρώτη νίκη της Ρεάλ για το 2021 – Υπογράφει Αλάμπα!
Ρεάλ Μαδρίτης

Η πρώτη νίκη της Ρεάλ για το 2021 – Υπογράφει Αλάμπα!

Πολλοί είναι αυτοί που επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του Νταβίντ Αλάμπα. Μία ομάδα όμως θα χαμογελάσει στο τέλος και αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

01.01.2021 | 17:15

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει το σύνολο των μεγάλων της Ευρώπης. Ο λόγος για τον αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου, Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους Βαυαρούς. Ο Αυστριακός από σήμερα έχει κάθε δικαίωμα να αναζητήσει αλλού το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Οι συζητήσεις με τους πρωταθλητές Γερμανίας για νέο συμβόλαιο έπεσαν στο κενό. Η πλευρά του παίκτη παρέμεινε πιστή στις εξαγγελίες της και δεν έκανε πίσω απαντώντας αρνητικά στη πρόταση της Μπάγερν Μονάχου. Αποτέλεσμα το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις να φέρει τον ταλαντούχο αμυντικό μπροστά σε μια νέα προοπτική. Στο άκουσμα πως ο Αλάμπα είναι διαθέσιμος η ελίτ έσπευσε να τον αρπάξει από το Μόναχο.

Τα βρήκε σε όλα ο Αλάμπα με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Marca, νικήτρια στη μάχη για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» από το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν είχε δείξει πως χρειάζεται ποδοσφαιριστή για την αμυντική της γραμμή. Ο πολυθεσίτης Αλάμπα είναι η τέλεια ευκαιρία για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός ξέρει πως αν αποκτήσει τον παίκτη μπορεί να τον χρησιμοποιήσει τόσο σε θέση στόπερ όσο και αριστερά της αμυντικής τετράδας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 28χρονος έχει πει το «ναι» στους Μαδριλένους με το μόνο που να απομένει πλέον να είναι οι διαπραγματεύσεις της Μπάγερν με τη «Βασίλισσα». Εικάζεται πως οι δύο σύλλογοι θα τα βρουν με ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ, με τους Βαυαρούς να βγαίνουν κερδισμένοι από την υπόθεση. Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που ο παίκτης αποχωρήσει το καλοκαίρι τότε οι πρωταθλητές Γερμανίας δε βάζουν τίποτα στα ταμεία τους.

Η ενδεχόμενη προσθήκη του Αλάμπα προσφέρει μια ακόμη ποιοτική λύση στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αυστριακός μπορεί να αγωνιστεί δίπλα στον Βαράν ή τον Σέρχιο Ράμος. Επίσης ο Ζιντάν θα μπορούσε να τον τοποθετήσει στα αριστερά της άμυνας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version