ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

O Μέντες φέρνει επιθετικό… θωρηκτό στη Γουλβς!

Η Γουλβς χρειάζεται επιθετικό για να καλύψει το κενό του Ραούλ Χιμένες και ο Χόρχε Μέντες βάζει κάτω τις γνωριμίες του για να φέρει τον καλύτερο.

O Μέντες φέρνει επιθετικό… θωρηκτό στη Γουλβς!

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ραούλ Χιμένες στο κεφάλι έφερε μοιραία τη Γουλβς σε αναζήτηση βασικού επιθετικού. Οι «Λύκοι» βλέπουν τη χρονιά να μην πηγαίνει όπως είχαν προγραμματίσει. Με το πέρας 16 αγωνιστικών ο σύλλογος φιγουράρει στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα αρκετά μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο θα προσπαθήσουν τον Ιανουάριο να ενισχύσουν τον σύλλογο με ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να βάλουν την ομάδα στο δρόμο της επιτυχίας. Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα φέρνουν στο φως παίκτες οι οποίοι προτείνονται στους «Λύκους». Ιδιαίτερες αναφορές γίνονται για τον επιθετικό που θα καλύψει το κενό του Ραούλ Χιμένες. Δύο από τα ονόματα που παίζουν στο τραπέζι είναι αυτά των Ντιβόκ Οριγκί και Ντιέγκο Κόστα. Κόστα Γουλβς

Η Γουλβς πλησιάζει τον Ντιέγκο Κόστα

Ο πρώτος παρουσιάζεται πολύ κοντά στην έξοδο από τη Λίβερπουλ, με τους «Κόκκινους» να περιμένουν την ιδανική πρόταση για να τον αποχαιρετήσουν και τυπικά. Ο δεύτερος και αυτός που τις τελευταίες ώρες κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους είναι ο Ντιέγκο Κόστα. Ο Ισπανός φορ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μιας και προχθές έλυσε τη συνεργασία του με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σημερινό δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει πως ο Χόρχε Μέντες, ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στα μεταγραφικά της Γουλβς έχει τον τρόπο να φέρει τον έμπειρο φορ στο Γουλβερθάμπτον. Ο Πορτογάλος ατζέντης έχει τη δύναμη να φέρει στη Γουλβς παίκτες εγνωσμένης αξίας. Το αποδεικνύει σε κάθε μεταγραφική περίοδο μεγαλώνοντας σε ποιότητα το ρόστερ της βρετανικής ομάδας.

Ο Ντιέγκο Κόστα αναζητά νέες προκλήσεις και η Γουλβς θα μπορούσε να είναι το ιδανικό περιβάλλον για εκείνον. Μοναδικό μειονέκτημα έναντι άλλων υποψηφίων που θέλουν τον Ισπανό είναι η μη παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά η Γουλβς εγγυάται στον έμπειρο επιθετικό θέση στο βασικό σχήμα και επιστροφή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Η ανταγωνιστική Πρέμιερ Λιγκ περιμένει – ξανά – τον Ντιέγκο Κόστα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ