ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Στο «ραντάρ» της Ρεάλ ο Ενκουνκού

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά λύσεις για τη μεσαία γραμμή της και το όνομα του Κρίστοφερ Ενκουνκου της Λειψία βρίσκεται ψηλά στη λίστα της.

Στο «ραντάρ» της Ρεάλ ο Ενκουνκού

Το κλίμα στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει γυρίσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Τα πράγματα στη «βασίλισσα» δεν πήγαιναν καλά για αρκετό καιρό. Ωστόσο, η νίκη στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, αλλά και η πρόκριση στους «16» του Champions League βελτίωσε την κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας. Οι «μουρμούρες» για το μέλλον του Ζινεντίν Ζιντάν ουσιαστικά σταμάτησαν μόλις ξεκίνησαν. Για να συμβεί αυτό, βέβαια, χρειάστηκε να «μεταμορφωθούν» προς το καλύτερο αρκετοί παίκτες των Μαδριλένων που ήταν υπ’ ατμόν. Ένας από αυτούς είναι και ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος φαίνεται πως βρήκε τον παλιό καλό εαυτό του εδώ και λίγο καιρό.

Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως ο Κροάτης μέσος έχει φτάσει αισίως τα 35 του έτη. Ο έμπειρος μέσος δεν μπορεί πλέον να έχει τη σταθερότητα στις εξαιρετικές εμφανίσεις που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα, το συμβόλαιο του έμπειρου μέσου με την Ρεάλ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτοί οι δύο παράγοντες έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας στο ψάξιμο μιας προσθήκης στη μεσαία γραμμή. Κάτι που μπορεί να συμβεί είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι, ακόμα κι αν ο Μόντριτς ανανεώσει. Το όνομα το οποίο βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους είναι εκείνο του Κρίστοφερ Ενκουνκού της Λειψίας. Ρεάλ Ενκουνκού

Τον δίνει σε  τιμή «ευκαιρίας» η Λειψία

Ο Γάλλος μέσος έκανε μια εξαιρετική περσινή σεζόν με τη γερμανική ομάδα, όντας από τους διακριθέντες της πορείας της μέχρι τα ημιτελικά του Champions League. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η χρονιά αυτή τον έφερε στο «ραντάρ» της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με το «Le10 Sport», έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ζιντάν με το αγωνιστικό του στυλ.

Βλέπετε, ο νεαρός μέσος είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μέτρησε 5 γκολ και 16 ασίστ σε 44 συμμετοχές την περσινή σεζόν, ενώ φέτος έχει ήδη 3 τέρματα και 4 ασίστ σε 16 ματς. Πέραν, όμως, των δύο πολύ καλών σεζόν του, η Ρεάλ μπορεί να έχει «λαβράκι» και από άποψη τιμής. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το προαναφερθέν μέσο, η Λειψία ζητάει 30 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του. Ένα ποσό, όχι ιδιαίτερα μεγάλο για τα στάνταρ της «Βασίλισσας».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ