Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπότμαν ο αντι-Φαν Ντάικ του Κλοπ!
Λίβερπουλ

Μπότμαν ο αντι-Φαν Ντάικ του Κλοπ!

Η Λίβερπουλ βρήκε τον εκλεκτό αντικαταστάτη του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο πρόσωπο του Μπότμαν της Λιλ και όλα δείχνουν μεταγραφή.

02.01.2021 | 12:57

Από την «μαύρη» στιγμή που ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, η Λίβερπουλ έχει αρχίσει και κοιτάει με ποιον τρόπο να καλυφθείτο κενό που άφησε πίσω του ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός. Δοκιμάστηκαν πολλές λύσεις αλλά τώρα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μεταγραφής για την άμυνά της. Τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν πολλά, τελικά όμως ο εκλεκτός του Γερμανού προπονητή των κόκκινων, φαίνεται να είναι ο Μπότμαν.

Πρόκειται για τον 20χρονο σέντερ μπακ της Λιλ. Ο Ολλανδός είναι γεννημένος το 2000, έχει ύψος 1,93 και αγωνίζεται από το καλοκαίρι στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ο Μποτμαν πήρε μεταγραφή στη Λιλ από τη Χέρενφεν που αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι και ήδη έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του. Έχει αγωνιστεί 17 φορές βασικός στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και έξι συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Λιλ πιστεύει πολύ σε αυτόν, αλλά τα οικονομικά προβλήματα τις ομάδας λόγω κορωνοϊού, τον κάνουν μία καλή περίπτωση πώλησης, με τη Λίβερπουλ να εκμεταλλεύεται τη συγκεκριμένη συνθήκη και να είναι κοντά στην ολοκλήρωση μίας μεγάλης μεταγραφής.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά

Όπως όλα δείχνουν τα πράγματα θα τρέξουν μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ο Μπότμαν είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του και όλες οι πλευρές συγκλίνουν στο ίδιο συμπέρασμα. Μάλιστα ο ατζέντης του παίκτη έχει ξεκινήσει μέσω social media να «μαρτυράει» τη μεταγαφή. Μάλιστα και ο ίδιος ο παίκτης έβαλε μία φωτογραφία από μία συνάντηση με τον ατζέντη του. Δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version