ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Τα πιτσιρίκια της Άρσεναλ είδαν χιόνι και… τρελάθηκαν (vid)

Βόλτα στα χιόνια για την αναγεννημένη Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα. Οι Λονδρέζοι πέρασαν σαν... θύελλα από το Χόθορνς επικρατώντας με 4-0 της Γουέστ Μπρομ.

Τα πιτσιρίκια της Άρσεναλ είδαν χιόνι και… τρελάθηκαν (vid)

Στο χιονισμένο Χόθορνς συνέχισε τη πορεία της η φετινή Άρσεναλ. Οι «Κανονιέρηδες» αντιμετώπισαν τη Γουέστ Μπρομ στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα ταξίδεψε με καλή ψυχολογία μετρώντας δύο νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια. Από την άλλη η Γουέστ Μπρομ μετά την ισοπαλία στο Άνφιλντ συνέχισε με ήττα όντας σταθερά στην 19η θέση της βαθμολογίας.

Η αποψινή μονομαχία βρήκε την Άρσεναλ να δείχνει από το ξεκίνημα διάθεση να επιβληθεί. Οι Λονδρέζοι σε ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη υπό πυκνή χιονόπτωση έβαλαν τη μπάλα κάτω και μεγαλούργησαν. Στο πρώτο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι πάτησαν την αντίπαλη περιοχή ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Άρσεναλ

Λίγα λεπτά όμως πριν ξεκινήσει το χιόνι να πέφτει ακόμη πιο πυκνό οι «Κανονιέρηδες»… αγρίεψαν. Στο 23′ η Γουέστ Μπρομ μάζεψε για πρώτη φορά τη μπάλα από την εστία της. Ο Τίρνει έκανε από τα αριστερά μαγική κούρσα, πάτησε περιοχή και… απασφάλισε. Το σουτ που εξαπέλυσε ο μικρός κεραυνοβόλησε την εστία του Τζονστόουν διαμορφώντας το 1-0.

Προτού καλά καλά καταλάβουν οι γηπεδούχοι πως βρίσκονταν πίσω στο σκορ είδαν τον δείκτη να ανεβαίνει κι άλλο. Πέντε λεπτά μετά το τέρμα του Τίρνει ήρθε η σειρά ενός ακόμη πιτσιρικά να χαμογελάσει. Ο… έμπειρος πλέον Σακά πάτησε περιοχή και με πλασέ σε κενή εστία έγραψε το 2-0. Η φάση ξεκίνησε με τους Λακαζέτ και Σμιθ Ρόου να κρύβουν τη μπάλα με τον νεαρό χαφ στο φινάλε να πασάρει ιδανικά στον Σακά δίνοντας του το ελεύθερο να σκοράρει. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους η Άρσεναλ έφθασε κοντά και σε άλλα τέρματα. Το φινάλε των 45 όμως βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-2.

Απόλαυση η Άρσεναλ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Η Γουέστ Μπρομ διατήρησε τη μπάλα στη κατοχή της ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει και να μπει ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα. Η Άρσεναλ έπαιξε το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, με τους ποδοσφαιριστές της να δικαιώνουν ξανά τον προπονητή τους. Στο 61′ και έπειτα από φάση διαρκείας ο Λακαζέτ πλάσαρε σωστά και διεύρυνε το σκορ φθάνοντας το στο 3-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γάλλος επιθετικός βρήκε και πάλι δίχτυα. Ιδανική αντεπίθεση ο Ομπαμεγιάνγκ πάσαρε στον Τίρνει, με τον Σκωτσέζο στη συνέχεια να σεντράρει στη καρδιά της άμυνας. Εκεί χωρίς δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο «Λάκα» με μια επαφή κεραυνοβόλησε τον Τζονστόουν και έγραψε το 4-0.

Στο υπόλοιπο μέρος του αγώνα οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε αρκετές λάθος μεταβιβάσεις λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. Η Άρσεναλ διατήρησε με ευκολία το σκορ πανηγυρίζοντας στο φινάλε μια ευρεία νίκη, τη τρίτη στη σειρά. Οι «Κανονιέρηδες» δείχνουν να βγαίνουν από το αδιέξοδο χαρίζοντας ελπίδα στους οπαδούς τους για καλύτερες ημέρες.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ