Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κούμαν: «Πρέπει να σεβαστούμε τις αποφάσεις του Μέσι»
Μπαρτσελόνα

Κούμαν: «Πρέπει να σεβαστούμε τις αποφάσεις του Μέσι»

Ο Κούμαν σχολίασε τα όσα είπε ο Λιονέλ Μέσι στην πρόσφατη συνέντευξή του και τόνισε πως όποιες και αν είναι οι αποφάσεις του πρέπει να γίνουν σεβαστές.

03.01.2021 | 08:06

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ουέσκα, ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε και για τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Ολλανδός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Αργεντινός σταρ, στην πρόσφατη συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι «Sexta».

Ο Κούμαν είπε πως, όποιες και αν είναι οι αποφάσεις του Μέσι, θα πρέπει η Μπαρτσελόνα, όλοι μέσα στην ομάδα, να τις σεβαστούν. Ενώ εξήγησε τη σημασία που έχει αυτός ο ποδοσφαιριστής για τον σύλλογο και γιατί είναι ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Κούμαν:

«Όλοι είδατε ποια είναι η κατάσταση. Μίλησε στην συνέντευξη και είπε πως δεν έχει πάρει ακόμη τις αποφάσεις του. Πρέπει να το σεβαστούμε. Κάθε παίκτης που τελειώνει το συμβόλαιό του, είναι ελεύθερος να αποφασίσει. Πάντα ήταν ένας παίκτης που έδειχνε πως θέλει το καλύτερο για την ομάδα. Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση του.

Το παιχνίδι του και η σημασία του είναι τεράστια για το κλαμπ. Όταν η ομάδα δεν παίζει καλά, είναι εκεί ο Λίο για να κερδίσει τον αγώνα. Γι’ αυτό είναι ο καλύτερος στον κόσμο».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version