ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Διπλό… αγγαρεία η Μπαρτσελόνα με υπογραφή Φερμίν (vid)
«Ξεπουπούλιασε» τα «καναρίνια» κι έφυγε για «Γουέμπλεϊ» η Λιντς! (vid)
Δεν ξεχνά κανέναν ο Κλοπ, πόζαρε με όλους τους συνεργάτες του στα 9 χρόνια με τη Λίβερπουλ! (vid)
Νάπολι: Πήρε επίσημη θέση για Κόντε ο Ντε Λαουρέντις
Ο Μπαπέ συνάντησε τον… κέρινο εαυτό του και μουρλάθηκε (vid)
«Βγάζει τα μάτια του» ο Τσάβι με μια δήλωση, έξω φρενών ο Λαπόρτα που σκέφτεται να τον διώξει!
Με μια μεγάλη αδικία η προεπιλογή της Ολλανδίας για το Euro 2024! (pic)
Αυτό το συμβόλαιο προσφέρει στον Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους
Euro 2024: Αποστολή γεμάτη αστέρες η Εθνική Γαλλίας! (pic)
Τεράστιο νέο για Αντσελότι και Ρεάλ ενόψει τελικού, μέσα ο παιχταράς!
«Ρονάλντο και Μέσι θα χαλάσουν τις καριέρες τους αν επιστρέψουν στην Ευρώπη»!
Η Γιουνάιτεντ… ψωνίζει για την άμυνα από την Τσέλσι!
Ίντερ: Πάει για μεγάλες αλλαγές στην άμυνα – Θέλει τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο έχει την στήριξη ανθρώπων… κλειδιών!
Ο Ρονάλντο θα παίζει μέχρι τα 40 – Έτοιμος για επέκταση με την Αλ Νασρ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Ξεφορτώνεται» τον Πογκμπά η Γιουνάιτεντ!

Ο Πολ Πογκμπά πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται το μέλλον του μακριά από το «Ολντ Τράφορντ», αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πήρε απόφαση να τον πουλήσει.

«Ξεφορτώνεται» τον Πογκμπά η Γιουνάιτεντ!

Το μέλλον του Πολ Πογκμπά στη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ μόνο σίγουρο δεν είναι το τελευταίο διάστημα. Οι δηλώσεις του ατζέντη του Γάλλου μέσου ήταν αυτές που ξεκίνησαν την όλη κουβέντα περί αποχώρηση του. Ο Μίνο Ραϊόλα ανέφερε πως το κεφάλαιο των « Κόκκινων Διαβόλων» τελείωσε για τον παίκτη του. Όπως τόνισε, ο πελάτης του είναι δυσαρεστημένος με την παρουσία του στην αγγλικά ομάδα και ήδη σκέφτεται το μέλλον του μακριά της. Βέβαια, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής προσπάθησε να «μαζέψει» όσο γίνεται την όλη κατάσταση. Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωση, ανέφερε πως δε σκέφτεται το μέλλον του ακόμη. Ωστόσο, φαίνεται πως το «κακό» έχει ήδη γίνει στην περίπτωση του.

Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει η «Mirror», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πλέον πάρει απόφαση να πουλήσει τον παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως τονίζεται, οι «Κόκκινοι Διάβολοι», θέλουν να πάρουν πίσω μερικά από τα 105 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησαν το καλοκαίρι του 2016 για να τον αποκτήσουν από τη Γιουβέντους. Φαίνεται πως η συγκεκριμένη απόφαση είναι ειλημμένη. Κι όλα αυτά, μόλις λίγες ημέρες από την εξαιρετική εμφάνιση του Γάλλου μέσου κόντρα στην Άστον Βίλα. Ένα παιχνίδι, για το οποίο τον αποθέωσε και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Άλλωστε, ο Νορβηγός προπονητής εκτιμάει το ταλέντο του Πογκμπά, αλλά θα πρέπει μάλλον να μάθει να ζει χωρίς αυτόν.

«Μάχη» Ρεάλ-Παρί για την απόκτηση του

Όσο για το που μπορεί το μέλλον να βρει τον Γάλλο ποδοσφαιριστή; Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, δύο είναι οι πιθανότεροι μέχρι στιγμής προορισμοί. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν. Από τη μια, η «βασίλισσα» αναζητά έναν παίκτη να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής στο μέλλον. Με τον Μόντριτς να φτάνει πλέον τα 35, ο Πογκμπά μοιάζει ιδανική επιλογή για να χτιστεί πάνω του το κέντρο των Μαδριλένων.

Από την άλλη, η Παρί μετά την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, θέλει να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο. Άλλωστε, οι Παριζιάνοι θέλουν να διεκδικήσουν όλους τους τίτλους, με μεγάλο στόχο το Champions League. Ο Αργεντινός προπονητής σαφέστατα θα ήθελε έναν παίκτη όπως ο Πογκμπά στο κέντρο και οι διοικούντες τη γαλλική ομάδα μπορούν να διαθέσουν τα χρήματα για την απόκτηση του το καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ