ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Μάντσεστερ Σίτι: Ο θάνατος σου Τσέλσι η ζωή μου (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε σμπαράλια την άμυνα της Τσέλσι, επικρατώντας με 3-1 στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και πλησιάζοντας στην κορυφή της Πρέμιερ.

Μάντσεστερ Σίτι: Ο θάνατος σου Τσέλσι η ζωή μου (vid)

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι υποδέχτηκε την Μάντσεστερ Σίτι στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Οι “πολίτες” συνέτριψαν τους “μπλε” με 3-1 με μία εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Έτσι, έφτασαν τους 29 πόντους και βρίσκονται 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή και με έναν αγώνα λιγότερο. Την ίδια ώρα, η Τσέλσι έμεινε στους 26 βαθμούς και στην 8η θέση της βαθμολογίας.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το πρώτο τέταρτο χαρακτηρίστηκε από νευρικότητα και για τις 2 ομάδες. Παράλληλα, τα ποσοστά κατοχής της μπάλας ήταν μοιρασμένα.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 16ο λεπτό. Ο Κανσέλο με κάθετη πάσα έβγαλε τον Ντε Μρούιν απέναντι από τον Μεντί αλλά σούταρε λίγο άουτ.

Ο Ντε Μπρούιν προειδοποίησε και ο Γκουντογκάν 2 λεπτά αργότερα σκόραρε το 1-0. Ειδικότερα, ο προωθημένος Γερμανός με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το πρώτο γκολ μπήκε και 2ο. Η Τσέλσι αδυνατούσε να τα βγάλει πέρα με την ταχύτητα των φιλοξενούμενων. Έτσι, ο Φόντεν μετά από ασίστ του Ντε Μπρούιν πέτυχε το 2-0 στο 20ο λεπτό.

Ο εφιάλτης για τους “μπλε” συνεχιζόταν. Στο 34ο λεπτό ένα τραγικό λάθος του Καντέ έβγαλε τον Στέρλινγκ απέναντι από τον Μεντί. Ο Άγγλος σούταρε και ο Ντε Μπρούιν πήρε το ριμπάουντ μετά το δοκάρι και είχε εύκολο έργο για το 3-0.

Η γρήγορη μετάβαση της ομάδας του Γκουαρντιόλα από την άμυνα στην επίθεση λίγο έλειψε να οδηγήσει και σε ένα 4ο γκολ στο 43ο λεπτό. Ωστόσο, ο Γκουντογκάν αστόχησε με τακουνάκι.

Δεν διεκδίκησε ποτέ κάτι η Τσέλσι

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Σίτι παράμενε η κυρίαρχη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, απείλησε με την κεφαλιά του Ρόντρι στο 54΄.

Η πρώτη σοβαρή απειλή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 58ο λεπτό. Ο Κόβασιτς με μία προσωπική του επέλαση σούταρε εκτός εστίας. Ο Λάμπαρντ προχώρησε διπλή αλλαγή μετά από 1 ώρα παιχνιδιού.  Ο Γκίλμουρ και ο Χάντσον Οντόι μπήκαν στη θέση των Ζίγιεκ και Καντέ αντίστοιχα.

Παρολα αυτά, η Τσέλσι, δυσκολευόταν ακόμα να δημιουργήσει τον παραμικρό κίνδυνο στην αντίπαλη εστία. Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε διαχείριση του παιχνιδιού μετά από 70 λεπτά, έχοντας αφήσει πια το πόδι από το γκάζι.

Το μόνο που κατάφερε να αλλάξει η Τσέλσι ήταν να μειώσει στο τελικό 3-1 στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, με τον Χάντσον Οντόι να “γλυκαίνει” την ήττα για την ομάδα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ