Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Μέσι τα’ χει 500 στη La Liga! (pic)
Μπαρτσελόνα

O Μέσι τα’ χει 500 στη La Liga! (pic)

Τις 500 εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα συμπλήρωσε ο Λιονέλ Μέσι στο ματς της Μπαρτσελόνα με αντίπαλο την Ουέσκα.

03.01.2021 | 22:04

Συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα το βράδυ της Κυριακής συμπλήρωσε 500 εμφανίσεις στη La Liga! Ένας αριθμός που για κάποιους θεωρείται άφταστος. Στο ματς στην έδρα της Ουέσκα, ο 33χρονος επιθετικός έκανε το λεγόμενο milestone. Μισή χιλιάδα παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα δεν είναι και λίγα για έναν ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, το επίτευγμα του εκ των θρύλων της Μπάρτσα δεν τελειώνει έτσι απλά. Διότι κατάφερε να γίνει ο πρώτος μη Ισπανός παίκτης που συμπληρώνει πεντακόσια ματς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

https://twitter.com/OptaJose/status/1345819368974909445

Τώρα θα έλεγε κάποιος πολύ σωστά, ότι ο Μέσι αν έφευγε το καλοκαίρι δεν θα το κατάφερνε αυτό. Πόσο μάλλον στη χειρότερη περίπτωση, αν έκλεινε ήδη τώρα σε μια άλλη ομάδα, θα έμενε στις 499 συμμετοχές! Αν μη τι άλλο, ακόμα κι ένας που δεν είναι ψυχαναγκαστικός, δεν θα του άρεσε αυτό. Χαριτολογώντας μιλάμε πάντα.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για αριθμούς. Ο Λιονέλ Μέσι συγκεκριμένα, ως τώρα μετράει 451 γκολ και 187 ασίστ! Σίγουρα τα νούμερά του τρομάζουν και συνάδουν με έναν ποδοσφαιριστή τεράστιας κλάσης καθ’όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Ισπανίας καταγράφηκε στις 16 Οκτωβρίου 2004. Ήταν το ματς με αντίπαλο την έτερη ομάδα της Βαρκελώνης, Εσπανιόλ. Είχε μπει ως αλλαγή στο 8ο λεπτό εκείνης της αναμέτρησης. Εκείνη τη σεζόν ο Μέσι είχε συνολικά 7 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα. Μέχρι φυσικά να παίξει σε άλλα 493 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Μένει λοιπόν να δούμε πού και αν φυσικά θα σταματήσει το κοντέρ να μετράει…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version