ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Όλοι οι «μεγάλοι» στα πόδια του Ντέκλαν Ράις!

Ο Ντέκλαν Ράις πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος και έχει... αναγκάσει τους «μεγάλους» της Αγγλίας να ασχοληθούν με την περίπτωση του.

Όλοι οι «μεγάλοι» στα πόδια του Ντέκλαν Ράις!

Η σεζόν που κάνει μέχρι στιγμής ο Ντέκλαν Ράις μπορεί να χαρακτηριστική ακόμα και ως τρομερή. Ο νεαρός Άγγλος μέσος έχει πραγματοποιήσει κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Γουέστ Χαμ. Άλλωστε, είναι ένας από τους βασικούς λόγους που τα «σφυριά» βρίσκονται μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Στην ομάδα του Λονδίνου έχουν ήδη αντιληφθεί τις δυνατότητες και την ηγετική φυσιογνωμία του. Γι’ αυτό και έχει λάβει ήδη το περιβραχιόνιο του αρχηγού αν και είναι μόλις 21 ετών. Η θέση του μπροστά από την άμυνα της ομάδας έχει αποδειχθεί «κλειδί» για τη λειτουργία της. Όπως είναι λογικό οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Εδώ και αρκετό διάστημα η Τσέλσι εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του. Έτσι κι αλλιώς, ο Ράις φορούσε τη φανέλα των «μπλε» μέχρι και τα 14 του όταν και αποχώρησε για τη Γουέστ Χαμ. Ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει σε μεγάλη υπόληψη τον νεαρό μέσο και θεωρεί πώς θα αποτελέσει μια εξαιρετική προσθήκη. Η ομάδα του Λονδίνου προσπάθησε να τον αποκτήσει και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε. Κι αυτό γιατί δεν μπόρεσε να πουλήσει κανέναν εκ των Ρούντιγκερ, Αλόνσο και Ζορζίνιο για να συγκεντρώσει χρήματα. Ράις

Γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο… Ράις

Πάντως, η Τσέλσι αναμένεται να κινηθεί εκ νέου για την απόκτηση του. Σύμφωνα με το «Todofichajes», όμως, δε θα είναι η μόνη από τις «μεγάλες» αγγλικές ομάδες. Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η Λίβερπουλ, αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν στη λίστα τους τον Άγγλο ποδοσφαιριστή. Οι τέσσερις ομάδες έχουν προσεγγίσει τη Γουέστ Χαμ, η οποία θέλει να κρατήσει τον παίκτη.

Όσον αφορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι μεγάλος φαν του παίκτη, αλλά όπως αναφέρεται μια μετακίνηση στους «Κόκκινους Διαβόλους» το καλοκαίρι είναι πιο πιθανή. Από την άλλη στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναζητά μια σίγουρη λύση για το χώρο της μεσαίας γραμμής. Κι αυτό γιατί παρά την απόκτηση του Ρόδρι, οι «Πολίτες» έχουν διακριτά κενά στη θέση αυτή. Παράλληλα, και η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει σχεδόν το ίδιο πρόβλημα, αλλά όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Τσέλσι ακόμα παραμένει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του.

Ωστόσο, η Γουέστ Χαμ δε φαίνεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει χωρίς ένα ακριβό οικονομικό αντάλλαγμα. Μάλιστα, φέρεται να του ετοιμάζει μια βελτιωμένη πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2026. Έτσι θα μπορέσει να έχει το μέγιστο κέρδος. Κι αυτό γιατί είτε θα τοποθετήσει μια μεγάλη ρήτρα στο συμβόλαιο του ή θα διαπραγματευτεί οποιοδήποτε ποσό θελήσει εκείνη για την πώληση του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ