ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Τα δύο ηχηρά «όχι» του Ποτσετίνο πριν το ναι στην Παρί!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πριν υπογράψει στη Παρί Σεν Ζερμέν είχε απορρίψει αρκετές προτάσεις, με δύο από αυτές να έρχονται τώρα στην επιφάνεια.

Τα δύο ηχηρά «όχι» του Ποτσετίνο πριν το ναι στην Παρί!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται και επίσημα στο τιμόνι της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός τεχνικός μετά από απουσία ενός και πλέον χρόνου επιστρέφει στους πάγκους και το κορυφαίο επίπεδο. Το διάστημα που τον βρήκε μακριά από την προπονητική ήταν αρκετά μεγάλο για την ηλικία του ωστόσο εκείνος περίμενε υπομονετικά την καλύτερη δυνατή ευκαιρία. Οι Παριζιάνοι με την απόλυση του Τόμας Τούχελ προσέγγισαν κατευθείαν τον έμπειρο τεχνικό, τον κέρδισαν και εν τέλει τον υπέγραψαν.

Τώρα πλέον ο Ποτσετίνο καλείται να διατηρήσει τους πρωταθλητές Γαλλίας στη κορυφή του γαλλικού ποδοσφαίρου αλλά πολύ περισσότερο να τους οδηγήσει στη κορυφή της Ευρώπης. Ένα στόχο που η διοίκηση της Παρί κυνηγά απεγνωσμένα τα τελευταία δέκα χρόνια ωστόσο ακόμη δεν έχει καταφέρει να καρπωθεί. Ποτσετίνο

Ο Ποτσετίνο είχε… πέραση όλο αυτό το διάστημα

Πέρυσι οι Παριζιάνοι άγγιξαν το τρόπαιο φθάνοντας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ ωστόσο βρήκαν απέναντί τους τη τρομερή Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να κατακτούν στο φινάλε το τρόπαιο. Η Παρί φιλοδοξεί να φθάσει άμεσα και πάλι στον τελικό και υπό την καθοδήγηση του Ποτσετίνο να πατήσει στη κορυφή της Ευρώπης.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει φιλοδοξίες που ταυτίζονται απόλυτα με τον γαλλικό σύλλογο. Εκεί φαίνεται και πως πριν την υπογραφή του στους Παριζιάνους μοίρασε δύο απανωτά «όχι» σε ισάριθμες προτάσεις. Ο Ποτσετίνο σύμφωνα με το RMC Sport πριν την υπογραφή του στην Παρί είχε αρνηθεί τις προτάσεις των Μπενφίκα και Μονακό αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες τους προηγούμενους μήνες πλησίασαν τον ταλαντούχο προπονητή ωστόσο δεν κατάφεραν να τον πείσουν να υπογράψει. Αμφότερες δεν μπορούσαν να καλύψουν τις φιλοδοξίες του Αργεντινού. Ο Ποτσετίνο αναζητούσε με ηρεμία ομάδα από το πρώτο… ράφι. Εν τέλει τη βρήκε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Θυμίζουμε πως συχνά το όνομά του ακουγόταν και για άλλους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανάμεσα σε αυτούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ