ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν αθάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Τον Χάαλαντ περίμενε, ο Αγκάνζι την έσωσε! (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ επέστρεψε στη δράση, ο Νορβηγός σίγησε όμως η Ντόρτμουντ χάρις τους Αγκάνζι και Σάντσο έκανε ποδαρικό στο 2021 με το... δεξί.

Τον Χάαλαντ περίμενε, ο Αγκάνζι την έσωσε! (vid)

Ξεκίνημα στο 2021 με τη Ντόρτμουντ να υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ στο Ιντούνα Παρκ στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Το νέο έτος βρίσκει ξανά στις επάλξεις από πλευράς γηπεδούχων τον Νορβηγό επιθετικό, Έρλινγκ Χάαλαντ, ένας παίκτης που έλειψε αρκετά στους «Κίτρινους» το τελευταίο διάστημα. Απέναντι στο σύνολο του Τέρζιτς σήμερα οι εξαιρετικοί φέτος «Λύκοι», οι οποίοι φιγουράρουν σε θέσεις Τσάμπιονς Λιγκ.

Η σημερινή μάχη ξεκίνησε όπως ακριβώς αναμενόταν. Αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή. Από τη μία πλευρά ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τη παρέα του και από την άλλη η φουριόζοι στην επίθεση «Λύκοι».

Παρόλα αυτά τα πρώτα 45 λεπτά βρήκαν τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. Η αδυναμία στο σωστό τελείωμα των φάσεων έκανε την εμφάνισή της για άλλη μία φορά από πλευράς γηπεδούχων. Σάντσο και Ρέινα προσπάθησαν να δημιουργήσουν ωστόσο οι ενέργειές τους έμειναν ημιτελείς. Ο Χάαλαντ τροφοδοτήθηκε ελάχιστα αποτέλεσμα ο Κάστελς να έχει ένα ήσυχο πρώτο ημίχρονο. Λίγα και για τη Βόλφσμπουργκ, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να παρουσιάζονται πιο απειλητικοί από τους αντιπάλους τους. Έρλινγκ Χάαλαντ

Επέστρεψε ο Χάαλαντ – Τη λύση ο Αγκάνζι για τη Ντόρτμουντ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ που θα άλλαζε τα δεδομένα σε μια μέρα όμως που τα επιθετικά τους όπλα δεν έβρισκαν τις λύσεις. Για καλή τύχη της Ντόρτμουντ όμως αυτός που έβγαλε την ομάδα του από το αδιέξοδο ήταν ο Αγκάνζι. Ο πανύψηλος στόπερ εκμεταλλεύτηκε τη σωστή τοποθέτησή του και με κεφαλιά νίκησε στο 66′ τον Κάστελς γράφοντας το 1-0.

Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε με τους φιλοξενούμενους να αναζητούν τον δρόμο της ισοφάρισης. O Έρλινγκ Χάαλαντ αντικαταστάθηκε δίνοντας τη θέση του στον εξίσου νεαρό Στέφεν Τίγκες. Μάλιστα ο πιτσιρικάς στη πρώτη του φάση λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το πλασέ Γερμανού απομακρύνθηκε πάνω από τη γραμμή από τους αμυντικούς των «Λύκων». Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τζέιντον Σάντσο καθάρισε τη νίκη για την ομάδα του. Ο Βρετανός ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ιδανικό ποδαρικό για τους Βεστφαλούς στο 2021.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ