ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ακραία πρόβλεψη Γιαμάλ – «Με αυτό το σκορ θα κερδίσουμε τη Ρεάλ»
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει ξεσκαρτάρισμα με εντολή Σόλσκιερ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να παραχωρήσει συνολικά έξι παίκτες, τους οποίους ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν έχει στα πλάνα του.

Η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει ξεσκαρτάρισμα με εντολή Σόλσκιερ!

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει το τελευταίο διάστημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Champions League από τη Λειψία, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι πραγματικά άλλη ομάδα. Έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και πλέον βρίσκονται στην κορυφή της Premier League σε ισοβαθμία με τη Λίβερπουλ. Όπως είναι λογικό, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει λάβει αρκετά εύσημα για την εικόνα της ομάδας. Ο Νορβηγός είχε δεχτεί δριμεία κριτική στο ξεκίνημα της σεζόν, όμως φαίνεται πως έχει καταφέρει να γυρίσει το κλίμα. Γι’ αυτό, άλλωστε, πλέον χαίρει και της απόλυτης εμπιστοσύνης των διοικούντων την Γιουνάιτεντ. Επειδή, παρά τον αποκλεισμό στο Champions League, η ομάδα είναι εντός όλων των υπόλοιπων στόχων της.

Για να συνεχίσουν το κυνήγι των τροπαίων, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα χρειαστούν και μεταγραφική ενίσχυση. Γι’ αυτό και προετοιμάζονται κατάλληλα, εφόσον κάποιος από τους στόχους τους γίνει διαθέσιμος στην κατάλληλη τιμή εντός της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Sun», για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν και κάποιες πωλήσεις από μεριές Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα, όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, είναι πολύ πιθανό έξι παίκτες να αποχωρήσουν από την ομάδα για να συγκεντρωθούν χρήματα. Σόλσκιερ Γιουνάιτεντ

Η εξάδα προς αποχώρηση

Ο Σέρχιο Ρομέρο είναι ο πρώτος παίκτης υπό παραχώρηση. Η επιστροφή του Ντιν Χέντερσον στη Γιουνάιτεντ τον έχει φέρει στη θέση του τρίτου τερματοφύλακα, όπου και δεν παίρνει καθόλου χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, βρέθηκε κοντά στο να αποχωρήσει το καλοκαίρι, αλλά η μετακίνηση του στην Έβερτον δεν τελεσφόρησε. Τα επόμενα δύο ονόματα στη λίστα είναι των Φιλ Τζόουνς και Μάρκος Ρόχο. Αμφότεροι δεν έχουν καταγράψει κάποια συμμετοχή τη φετινή σεζόν. Ο μεν Άγγλος στόπερ, έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και βρίσκεται στο στόχαστρο της Γουέστ Μπρομ, ενώ για τον Αργεντινό έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Νιούκαστλ.

Παράλληλα, και οι Τζέσι Λίνγκαρντ και Ντάνιελ Τζέιμς είναι πιθανό να δουν την πόρτα της εξόδου. Οι δύο παίκτες ναι μεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά δε βρίσκονται στις βασικές επιλογές του Σόλσκιερ. Κάτι το οποίο δύσκολα θα αλλάξει, ειδικά μετά την απόκτηση του Ντιαλό από την Αταλάντα. Οπότε δε θεωρείται απίθανο να αναζητήσουν περισσότερες ευκαιρίες σε μια άλλη ομάδα. Τέλος, και ο Μπράντον Γουίλιαμς αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός, με τις Σαουθάμπτον και Λεβερκούζεν να ερίζουν για την απόκτηση του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ