ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ βρήκε ήδη το χαφ του… μέλλοντος!

Πρώτος και καλύτερος στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είναι ο χαφ της Λιλ, Μπουμπακαρί Σουμαρέ, σύμφωνα με τη "Sun".

Η Γιουνάιτεντ βρήκε ήδη το χαφ του… μέλλοντος!

Δεν είναι μυστικό. Οι σχέσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Πολ Πογκμπά δεν είναι οι καλύτερες. Το αντίθετο θα μπορούσε να πει κανείς. Οι “κόκκινοι διάβολοι” φαίνεται να μην έχουν -πλέον- σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Γάλλο μέσο.

Όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης ή δεν προσφέρει. Αλλά λόγω του χαρακτήρα του και του μάνατζέρ του. Κάπως έτσι είναι μία… βόμβα στα αποδυτήρια του “Ολντ Τράφορντ” και πριν εκραγεί οι Άγγλοι θέλουν να τον στείλουν στο… καλό.

Είτε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, είτε στην επόμενη που θα έρθει το καλοκαίρι. Πόσα χρήματα θα βάλουν στα ταμεία τους όταν τον “σκοτώσουν” δεν ξέρει κάποιος. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ έχουν εντοπίσει ήδη τον παίκτη που θα αναπληρώσει τον κενό που θα αφήσει ο Πογκμπά στο χώρο του κέντρου.

Οι Άγγλοι έχουν πρώτο και καλύτερο στη λίστα τους τον χαφ της Λιλ. Τον Μπουμπακαρί Σουμαρέ, ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα των “λιλουά” στο γαλλικό πρωτάθλημα και ήδη έχει προκαλέσει… ντόρο με τις εμφανίσεις του! Δεν παίζει μόνη της η Γιουνάιτεντ!

Δεν παίζει μόνη της η Γιουνάιτεντ!

Ο Μπουμπακαρί Σουμαρέ είναι ένας παίκτης που μπορεί να τα κάνει όλα στον χώρο του κέντρου. Αυτό δείχνει σε κάθε ματς του με τη Λιλ. Μάλιστα, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι μόλις 21 ετών και ότι έχει όλα τα φόντα να εξελιχτεί και να γίνει ακόμη καλύτερος στο μέλλον, τότε είναι λογικό και επόμενο να κάνουν… ουρά οι ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με τη “Sun” δεν είναι μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τον έχει στη μεταγραφική της λίστα. Αλλά και η Μίλαν φαίνεται πως έχει στείλει ανθρώπους να τον τσεκάρουν και εκείνοι όχι απλά είχαν να πουν τα καλύτερα. Αλλά έμειναν με το στόμα μέχρι το… πάτωμα.

Ωστόσο, όποιος τον θέλει θα πρέπει να τα… σκάσει και μάλιστα χοντρά από το επόμενο καλοκαίρι. Και αυτό γιατί η Λιλ δεν έχει σκοπό να τον πουλήσει νωρίτερα, ούτε να τον… χαρίσει. Μιας και δεν θα αποδεχτεί κάποια πρόταση που δεν φτάνει τουλάχιστον τα 70 εκατομμύρια ευρώ για χάρη του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ