Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στη Γιουνάιτεντ έξι χρόνια μετά ο Φλέτσερ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στη Γιουνάιτεντ έξι χρόνια μετά ο Φλέτσερ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας την έναρξη της συνεργασίας του με τον 36χρονο βοηθό προπονητή πλέον, Ντάρεν Φλέτσερ.

04.01.2021 | 17:01

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραδοσιακά στοχεύει στην ενίσχυση όλων των καίριων θέσεων στην ομάδα με ανθρώπους που έχουν ζήσει στο… πετσί τους τον σύλλογο. Ποδοσφαιριστές – προσωπικότητες που ξέρουν πολύ καλά τι θα πει να εκπροσωπείς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τρανό παράδειγμα η περίπτωση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με τον Νορβηγό άλλοτε επιθετικό των «Κόκκινων Διαβόλων» να οδηγεί πλέον την ομάδα σε θέση προπονητή.

Η διοίκηση του βρετανικού συλλόγου το μεσημέρι της Δευτέρας προχώρησε στην ενσωμάτωση ενός ακόμη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που έχει προσφέρει στο παρελθόν στην ομάδα. Ο λόγος για τον Ντάντερ Φλέτσερ. Ο 36χρονος άλλοτε μέσος της Γιουνάιτεντ επιστρέφει στην ομάδα μπαίνοντας στο τιμ του Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία.

Ο Φλέστερ στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ντάρεν Φλέτσερ έζησε 12 γεμάτα χρόνια στο Ολντ Τράφορντ ως ποδοσφαιριστής. Από το 2003 μέχρι το 2015 ο Βρετανός βρισκόταν μόνιμα στον σύλλογο κατακτώντας εκεί τα πάντα. Το 2019 ο Σκωτσέζος αποφάσισε να ολοκληρώσει τη πλούσια καριέρα του. Έναν χρόνο τώρα μόνιμη ενασχόληση του ήταν η προπονητική και παρακολούθηση σεμιναρίων. Τώρα πλέον παρουσιάζεται έτοιμος να βρεθεί στην ομάδα που αγάπησε σε διαφορετικό πόστο.

https://twitter.com/ManUtd/status/1346065021206491138

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ενισχύει την προπονητική του ομάδα με μια σπουδαία προσωπικότητα. Ένα ασταμάτητο… εργάτη ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» συσπειρώνονται όλο και περισσότερο έχοντας στο μυαλό τους μονάχα έναν σκοπό. Την επιστροφή της ομάδας στη κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Φέτος η πορεία της Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ είναι εξαιρετική. Μετά από 16 αγωνιστικές το σύνολο του Σόλσκιερ φιγουράρει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» παρουσιάζονται έτοιμοι να ανταγωνιστούν τη Λίβερπουλ – επίσης στη πρώτη θέση – και τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Τα συνεχόμενα επιτυχημένα αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κλίμα.

Η πρόσληψη του Ντάρεν Φλέτσερ έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη λιθαράκι στη προσπάθεια του συλλόγου να ανέλθει στη κορυφή. Το νέο κεφάλαιο του Σκωτσέζου στο Ολντ Τράφορντ μόλις ξεκίνησε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version