ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
Τσέλσι: Ο Πάλμερ ολοκληρώνει το χατ-τρικ με ιδανικό σκάψιμο – Σκοράρει και ο Τζάκσον! (vids)
Γκολάρα του Πάλμερ, ο οποίος με «δίμπαλο» καθαρίζει την Έβερτον! (vids)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ σκέφτεται να κάνει «πειράματα» στο Κύπελλο!
Προπονητής της Ρεάλ συνεχάρη τον Αλόνσο για το ιστορικό τρόπαιο! (pic)
Η τεχνολογία μίλησε – Ο «υπολογιστής» αποκάλυψε τον πρωταθλητή της Premier League!
Ο Τσάβι… νευρίασε: «Έλεος! Παίζουμε μια πρόκριση, μην ασχολείστε με μένα»
Mάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ: Κι εγώ που ζω σε Déjà Vu!
Ο Νέβιλ γλεντάει τον Κλοπ: «Τόσο μπορούν, τόσο παίζουν! Δες το ρόστερ…»
Κριστιάνο: Το είχε βάλει από το σπίτι του – Η ΓΚΟΛΑΡΑ που κέρδισε το βραβείο Πούσκας (vid)
Team Of the Week: Η ενδεκάδα φόβητρο της αγωνιστικής – Σκέτη τρέλα και… υπόκλιση (vid)
«Αυτός φταίει για την ήττα της Άρσεναλ» – Νέβιλ και Μέρσον… τα έχωσαν!
Ρεάλ, μια γροθιά – Οι δύο τραυματίες θέλουν να πάνε στο Μάντσεστερ για την πρόκριση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Στρώνει «χρυσάφι» στα πόδια του Κέιν η Τότεναμ!

Ο Χάρι Κέιν διανύει μια εξαιρετική σεζόν και στην Τότεναμ ετοιμάζονται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, κόβοντας και τον «βήχα» των επίδοξων μνηστήρων.

Στρώνει «χρυσάφι» στα πόδια του Κέιν η Τότεναμ!

Πρόκειται αναμφισβήτητα για έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στον πλανήτη. Ο Χάρι Κέιν, περί ου ο λόγος, βρίσκει δίχτυα με τρομερή συνέπεια, και με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο. Παράλληλα, ο ίδιος δείχνει να βελτιώνει συνεχώς το παιχνίδι του. Κι αυτό γιατί, πλέον, πέραν των τερμάτων που σημειώνει, «μοιράζει» γκολ και στους συμπαίκτες του. Κύριος αποδέκτης των ασίστ του φέτος είναι ο Χιουνγκ Μιν Σον, με τον οποίο έχουν συνθέσει ένα τρομερό επιθετικό δίδυμο. Οι δυο τους, άλλωστε, οδηγούν μέχρι στιγμής την Τότεναμ σε μια εξαιρετική πορεία στη φετινή Premier League.

Οι εμφανίσεις αυτές, έχουν φέρει τον Άγγλο επιθετικό στο στόχαστρο αρκετών κορυφαίων ομάδων. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η τελευταία που έδειξε ενδιαφέρον για τον Κέιν, με τα αγγλικά Μέσα να αναφέρουν πως είναι ικανή να δώσει μέχρι και 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Αυτή τη φημολογία έχουν ακούσει και στην Τότεναμ και σύμφωνα με την «Intependent» ετοιμάζονται να πάρουν τα μέτρα τους. Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, οι «Spurs» ετοιμάζουν πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Κέιν, θέλοντας να κόψουν το «βήχα» των ενδιαφερόμενων ομάδων. Κέιν

Δίνει «τρελά» λεφτά για να τον κρατήσει για πάντα η Τότεναμ

Ο Άγγλος φορ υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο το 2018, αλλά ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, θέλει να διαπραγματευτεί μια νέα συμφωνία. Τόσο για να ανταμείψει τον Κέιν για την εξαιρετική σεζόν του, στην οποία ήδη μετράει double double σε γκολ και ασίστ, όσο και για να σιγουρέψει την παρουσία του στην ομάδα. Άλλωστε, ο 27χρονος φορ, κατά το παρελθόν δεν έχει κρύψει τη θέληση του να μείνει στην Τότεναμ. Μάλιστα, και η παρουσία του Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας ενδέχεται να παίξει το ρόλο της. Κι αυτό γιατί οι δυο τους έχουν μια εξαιρετική σχέση.

Βέβαια, για να δεχτεί ο Κέιν να ανανεώσει εκ νέου το συμβόλαιο του θα πρέπει να δεχτεί και την κατάλληλη πρόταση. Αυτό ακριβώς έχουν στο μυαλό τους και στον Τότεναμ. Γι’ αυτό και βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την πλευρά του παίκτη. Θέλουν αρχικά να μάθουν τις προθέσεις του, τόσο για την παραμονή του, όσο και για το οικονομικό μέρος του συμβολαίου. Πάντως, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι «Spurs» είναι διατεθειμένοι να… ξηλωθούν. Ο Ντάνιελ Λέβι ξέρει ότι πρέπει να αφήσει στην άκρη την πολιτική του συλλόγου περί όχι και τόσο υψηλόμισθων παικτών. Αυτός είναι και ο λόγος που ετοιμάζεται να προσφέρει 200.000 λίρες την εβδομάδα στον Κέιν. Μένει να φανεί αν η πρόταση αυτή θα αποδειχθεί αρκετή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ