ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ακραία πρόβλεψη Γιαμάλ – «Με αυτό το σκορ θα κερδίσουμε τη Ρεάλ»
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους θέλει να φέρει πίσω έναν φίλο από τα παλιά!

Η Γιουβέντους αναζητά επιθετική ενίσχυση και έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Φάμπιο Κουαλιαρέλα, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα της για μια τετραετία.

Η Γιουβέντους θέλει να φέρει πίσω έναν φίλο από τα παλιά!

Το περασμένο καλοκαίρι έφερε αρκετές αλλαγές στη Γιουβέντους. Οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στον Αντρέα Πίρλο να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας. Μια επιλογή με αρκετό ρίσκο, καθώς ο Ιταλός τεχνικός δεν είχε εργαστεί ξανά ως πρώτος προπονητής. Άλλωστε, πριν από την απομάκρυνση του Μαουρίτσιο Σάρι, ο ίδιος είχε προσληφθεί για να αναλάβει την κ23 του συλλόγου. Ωστόσο, μόλις μερικές ημέρες αργότερα πήρε… προαγωγή. Πάντως, στο καινούργιο του πόστο δεν τα έχει πάει και ιδιαίτερα καλά. Η «Μεγάλη Κυρία» βρίσκεται στο -10 από την κορυφή με ένα παιχνίδι λιγότερο, έχοντας χάσει αρκετούς βαθμούς.

Όπως είναι λογικό, ο Πίρλο δεν έχει ξεφύγει από την κριτική για την εικόνα της ομάδας. Παρόλα αυτά η διοίκηση τον στηρίζει πλήρως. Γι’ αυτό και ήδη προσπαθεί να πραγματοποιήσει τα μεταγραφική «θέλω» του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος ζήτησε την απόκτηση δύο επιθετικών. Κάτι το οποίο αποκάλυψε και ο ίδιος με δηλώσεις του. Ήδη, το όνομα που ακούστηκε έντονα το τελευταίο διάστημα είναι εκείνο του Ολιβιέ Ζιρού.

Ο… γερόλυκος Κουαλιαρέλα στο στόχαστρο

Η «Gazzetta dello Sport», όμως, φέρνει στο προσκήνιο και την περίπτωση ενός ακόμα παίκτη που απασχολεί τη Γιουβέντους. Πρόκειται για τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα. Ο αειθαλής επιθετικός είχε φορέσει τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας» για μια τετραετία (2010-14), ενώ το συμβόλαιο του με την Σαμπντόρια λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο 37χρονος φορ δεν έχει συζητήσει ακόμα την ανανέωση του, αν και φάνταζε ιδιαίτερα πιθανή μέχρι και πριν λίγο καιρό. Κουαλιαρέλα Γιουβέντους

Ωστόσο, η εμπλοκή της Γιουβέντους ενδέχεται να αλλάξει τα πράγματα. Κι αυτό γιατί, ο Κουαλιαρέλα θα έχει την ευκαιρία του να αγωνιστεί ξανά στο υψηλότερο επίπεδο και μάλιστα σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία. Ο Ιταλός επιθετικός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ταιριάζει ακριβώς στο στυλ παίκτη που αναζητά ο Πίρλο. Είναι αρκετά ομαδικός σαν ποδοσφαιριστής, αλλά και εξαιρετικός στο τελείωμα των φάσεων. Παράλληλα, και στο οικονομικό κομμάτι είναι αρκετά… θελκτικός για τη Γιουβέντους. Κι αυτό γιατί στις τάξεις της ιταλικής ομάδας δεν θέλουν να «ξεφύγουν» αρκετά για την απόκτηση επιθετικού.

Το γεγονός ότι το συμβόλαιο του με την Σαμπντόρια λήγει το καλοκαίρι ενδέχεται να παίξει το ρόλο του σε μια ενδεχόμενη πρόταση μέσα στον Ιανουάριο. Η ομάδα της Γένοβας δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο, εφόσον ο Κουαλιαρέλα θελήσει να επιστρέψει στη Γιούβε. Ωστόσο, ο παράγοντας της ηλικίας είναι ο μόνος που ανησυχεί την ομάδα. Κι αυτό γιατί ο Ιταλός επιθετικός πλησιάζει αισίως τα 38 του έτη. Οπότε, η μετακίνηση του θα έχει σύντομη ημερομηνία «λήξης».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ