ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Τα μηνύματα μέσω WhatsApp που “καίνε” τον Τρίπιερ

Αποκαλύφθηκε ο τρόπος με τον οποίο ο δεξιός μπακ της Ατλέτικο, Κίεραν Τρίπιερ, βοήθησε φίλους να βγάλουν χρήματα παίζοντας τον στο στοίχημα.

Τα μηνύματα μέσω WhatsApp που “καίνε” τον Τρίπιερ

Σάλο είχε προκαλέσει η προ ημερών απόφαση της Αγγλικής Ομοσπονδίας να τιμωρήσει τον Κίραν Τρίπιερ για παράνομο στοιχηματισμό κατά την σεζόν 2018-2019, απαγορεύοντας στον Άγγλο να αγωνιστεί για τους επόμενους δύο μήνες. Ειδικότερα κατηγορείται ότι παρείχε πληροφορίες σε φίλους του ότι ο επόμενος προορισμός της καριέρας του θα είναι η Ατλέτικο.

Αυτή η απόφαση έκανε έξαλλους όλους στην Ατλέτικο Μαδρίτης και φυσικά τον Σιμεόνε. Ο προπονητής των Μαδριλένων ζήτησε δημόσια την μείωση της ποινής για τον πρώην άσσο της Τότεναμ… καθώς θεωρούσε πως είναι πέρα για πέρα άδικη!

Οι αντιδράσεις από την πλευρά της Ατλέτικο ήταν τεράστιες. Μάλιστα, έκαναν και επίσημη διαμαρτυρία προς την ΦΙΦΑ για αυτήν της την απόφαση. Όπως φαίνεται αυτό έβαλε σε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας. Πριν από μερικές ώρες η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβεβαίωσε τα σενάρια που ήθελαν την ΦΙΦΑ να “παγώνει” προς το παρόν την τιμωρία του Τρίπιερ!

Έτσι και έγινε. Η ΦΙΦΑ ενημέρωσε την Ατλέτικο πως θα γίνει επιπλέον έρευνα και στην συνέχεια θα δοθεί η οριστική απόφαση της! Αυτό σίγουρα έχει αφήσει ικανοποιημένους τόσο την Ατλέτικο, όσο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Μέσω Whats App ο παράνομος στοιχηματισμός

Σύμφωνα με πρόσφατη αποκάλυψη της Daily Mail, ο Τρίπιερ συνομίλησε μέσω Whats App με φίλους του για να τους βοηθήσει να ποντάρουν τα λεφτά τους. Ειδικότερα, μέσω του WhatsApp τον ρώτησε αρχικά ένας φίλος αν θα έπρεπε να τον ποντάρει ότι θα μετακομίσει στην Ατλέτικο.

Ο Τρίπιερ του απάντησε ότι αυτό μπορεί να συμβεί. “Μην με κατηγορήσεις αν κάτι πάει στραβά. Δεν θα πάει αλλά απλά σε ενημερώνω”.

Σε μία άλλη συνομιλία του, μάλιστα, ο Τρίπιερ αποκάλυψε σε φίλο του, ότι η Τότεναμ τότε ήθελε ακόμα 500 χιλιάδες λίρες για να πειστεί να τον πουλήσει. Αυτός ο φίλος αργότερα θα πόνταρε 2 στοιχήματα των 22 λιρών στη μετακίνηση του Άγγλου στους “ροχιμπλάνκος”.

Τα μηνύματα που τον έκαψαν

Σύμφωνα με την Daily Mail, ποτέ δεν είπε ρητά στους φίλους να ποντάρουν τη μεταγραφή του στην ομάδα που αγωνίζεται σήμερα. Για την ακρίβεια είχε πει σε μία άλλη συνομιλία ότι οι booker του δίνουν πιθανότητες 6/1 να κάνει τη μεταγραφή στην ισπανική ομάδα

Καθώς πλησίαζε η μεταγραφή του, έστειλε νέα μηνύματα στους φίλους στο γκρουπ του WhatsApp. “Θεωρήστε τελειωμένη τη μεταγραφή” ανέφερε και πρόσθεσε ένα emoji με thumbs-up

Δύο από τους φίλους του Τρίπιερ λίγο αργότερα θα πόνταραν την μετακίνησή του. Το ποντάρισμα περιλάμβανε 300 λίρες σε ένα σημείο με 4/11 πιθανότητες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ