ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Θεμπάγιος: «Θέλω να ξαναφορέσω τη φανέλα της Ρεάλ»

Ο Ντάνι Θεμπάγιος αναφέρθηκε στο μέλλον του, τονίζοντας ότι θέλει να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αποθέωσε και τον Μίκελ Αρτέτα.

Θεμπάγιος: «Θέλω να ξαναφορέσω τη φανέλα της Ρεάλ»

Το διάστημα που έχει περάσει ο Ντάνι Θεμπάγιος στην Άρσεναλ είχε τις καλές και τις κακές στιγμές του. Ο Ισπανός μέσος αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2019, ως επιλογή του Ουνάι Έμερι. Ωστόσο, υπό τον συμπατριώτη του τεχνικό, οι ευκαιρίες που έλαβε ήταν λίγες. Ο 24χρονος μέσος δυσκολεύθηκε αρκετά να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Premier League και ο χρόνος συμμετοχής του δεν ήταν ο αναμενόμενος. Η έλευση του Μίκελ Αρτέτα, όμως, άλλαξε άρδην τα πράγματα. Ο Θεμπάγιος ταίριαξε απόλυτα στο 3-4-3 που εφαρμόζει ο νυν τεχνικός των «κανονιέρηδων» και άφησε εξαιρετικές εντπώσεις.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η ομάδα του Λονδίνου πίεσε για την ανανέωση του δανεισμού του. Κάτι το οποίο τελικά κατάφερε, αφού και ο παίκτης ήθελε να επιστρέψει. Βέβαια, η παραμονή του στο Νησί δεν έχει συνδυαστεί με τη συνέχεια των καλών περσινών του εμφανίσεων. Η απόκτηση του Τόμας Παρτέι, αλλά και η εμπιστοσύνη του Αρτέτα στον Ελνένι, έχουν αλλάξει το κλίμα. Πλέον ο Θεμπάγιος παίρνει λιγότερες ευκαιρίες και μοιάζει απίθανο να παραμείνει παίκτης της Άρσεναλ και μετά το καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί δύσκολα θα ενεργοποιηθεί η οψιόν του. Θεμπάγιος

«Ο Αρτέτα ταίριαξε σαν γάντι στο στυλ μου»

Άλλωστε, και ο ίδιος έχει αρχίσει να σκέφτεται το μέλλον του μακριά από το Λονδίνο. Πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη θέσει ως στόχο του να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, παραμένοντας στο ρόστερ της. «Για τη Ρεάλ, η έλευση του Ζιντάν έχει κάνει σε όλους καλό. Κάθε προπονητής έχει την προτίμηση του σε παίκτες. Εμένα μου είπε ότι χρειαζόμουν να παίξω και να έχω χρόνο συμμετοχής. Ήταν ξεκάθαρος μαζί μου. Υπέγραψα ένα μεγάλο συμβόλαιο με τη Ρεάλ κι έχω ακόμα 2,5 χρόνια. Στόχος μου είναι να πετύχω στην Άρσεναλ, αλλά η ευχή μου είναι να ξαναφορέσω τη φανέλα της Ρεάλ», δήλωσε σε συνέντευξη του στην «Cadena SER» ο Ισπανός μέσος.

Παράλληλα, ο Θεμπάγιος αναφέρθηκε και στο χρόνο που έχει περάσει στην Άρσεναλ. Ο 24χρονος μίλησε για τον Μικέλ Αρτέτα και τον τρόπο παιχνιδιού του, όπως και για όσα του ζητάει στο γήπεδο. «Ο Αρτέτα είναι ένας προπονητής, ο οποίος ταίριαξε σαν γάντι με το στυλ μου, γιατί ως παίκτης αγωνιζόταν στην ίδια θέση. Θέλει από την ομάδα να φεύγει γρήγορα στην κόντρα όταν κλέβουμε την μπάλα. Έχουμε ξεκινήσει να παίζουμε σε σχηματισμό 4-2-3-1 και μου έχει ζητήσει να παίζω σε ρόλο οκταριού. Είναι πολύ σταθερός τρόπος παιχνιδιού. Θέλει να έχει τον έλεγχο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ