ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Δύο πρώην “νερατζούρι” πλήγωσαν την Ίντερ (vid)

Δύο πρώην παίκτες της Ίντερ πλήγωσαν την ομάδα του Κόντε, με την Σαμπντόρια να επικρατεί των νερατζούρι με 2-1 στο "Λουίτζι Φεράρι".

Δύο πρώην “νερατζούρι” πλήγωσαν την Ίντερ (vid)

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, η Ίντερ φιλοξενήθηκε από τη Σαμπντόρια στο στάδιο “Λουίτζι Φεράρι”. Οι “νερατζούρι” σπατάλησαν ένα ημίχρονο, με αποτέλεσμα να το πληρώσουν και να ηττηθούν με 2-1. Οι 2 πρώην παίκτες της Ίντερ, ο Κειτά Μπαλντέ και ο Καντρέβα, έκαναν τη δουλειά για τη Σαμπντόρια. Έτσι, η ομάδα του Κόντε παρέμεινε ένα βαθμό πίσω από τη Μίλαν, η οποία αγωνίζεται σήμερα κόντρα στη Γιουβέντους.

ΤΟ ΜΑΤΣ

H Ίντερ απείλησε πρώτη στο 8΄μετά από εκτέλεση κόρνερ με σουτ του Σκρίνιαρ που πέρασε λίγο άουτ. Στη συγκεκριμένη φάση προηγήθηκε χέρι παίκτη της Σαμπντόρια, με αποτέλεσμα ο διαιτητης να καταλογίζει πέναλτι με λίγη καθυστέρηση και τη συνδρομή του VAR.

Ο Αλέξις Σάντσεζ εκτέλεσε το πέναλτι αλλά ο Αουντέρο το απέκρουσε. Ο Γιανγκ πήρε το ριμπάουντ αλλά σημάδεψε το δοκάρι από πολύ κοντά, χάνοντας και αυτός τεράστια ευκαιρία.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Τονέλι με κεφαλιά να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι στο 15΄.

Έξι λεπτά αργότερα, οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Το VAR αυτή τη φορά είδε το πέναλτι του Βαρέλα, ο οποίος χρησιμοποίησε το χέρι του για να αμυνθεί. Ο Καντρέβα δε λάθεψε από τα 11 βήματα και σκόραρε το 1-0. Αυτό ήταν το 6ο γκολ του Ιταλού απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Οι “νερατζούρι” παρόλο που βρίσκονταν πίσω στο σκορ δεν έβγαζαν αντίδραση. Έτσι, η Σαμπντόρια είχε την κατοχή της μπάλας περισσότερο στα πρώτα 33 λεπτά.  Έτσι, αντί να γίνει το 1-1 ήρθε το 2-0. Στο 38ο λεπτό, ο Ντάμσγκαρντ πέρασε τον Μπαστόνι σαν σταματημένο και γύρισε για τον Κεϊτά Μπαλντέ, ο οποίος με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Μετά από πολύ ώρα απείλησε η ομάδα του Κόντε. Στο 45ο λεπτό, με ατομική προσπάθεια, ο Σάντσεζ δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Αουντέρο. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λαουτάρο με κεφαλιά “έγλειψε” το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Αντέδρασε αλλά δεν ήταν αρκετό

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως το πρώτο. Ο Λαουτάρο με κεφαλιά στο 47ο λεπτό αστόχησε για λίγο. Η Ίντερ ήταν σαφές ότι είχε μπει καλύτερα στην επανάληψη, κυνηγώντας ένα γκολ με μεγαλύτερες αξιώσεις.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η ομάδα του Ρανιέρι λίγο έλειψε να αυξήσει το δείκτη του σκορ στο 55ο λεπτό. Σε μία άριστα εκδηλωμένη αντεπίθεση, ο Ντάμσγκαρντ δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Χαντάνοβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ στο 65ο λεπό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντε Βράι με κεφαλιά έγραψε το 2-1. Στο 72ο λεπτό, ο Λουκάκου έχασε ευκαιρία με το κεφάλι να ισοφαρίσει σε 2-2. Ο Αουντέρο, όμως, δήλωσε παρών.

Η πίεση της Ίντερ είχε κλιμακωθεί στο τελευταίο 20λεπτο αλλά οι γηπεδούχοι αμύνονταν σθεναρά. Έτσι, έμεινε μέχρι τέλους αυτό το 2-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ