ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Γκέλα για Παρί στο ντεμπούτο του Ποτσετίνο! (vid)

Για έβδομο φετινό παιχνίδι η Παρί αδυνατεί να πάρει τη νίκη στη φετινή Ligue 1. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σεντ Ετιέν στο ντεμπούτο του Ποτσετίνο.

Γκέλα για Παρί στο ντεμπούτο του Ποτσετίνο! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπήκε όπως θα ήθελε στο νέο έτος, ειδικά με νέο αέρα στον πάγκο της με την έλευση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ήρθε ισόπαλη με 1-1 στο «Ζοφρουά Γκισάρ» κόντρα στη Σεντ Ετιέν, αλλά ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Εκμεταλλεύτηκε κάπως – όχι στο έπακρο – την ήττα της Λιλ από την Ανζέρ (1-2). Έτσι, είναι στους 36 βαθμούς (όσους και η Λιλ), τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Λυών.

Οι «στεφανουά» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κοίταξαν στα μάτια τη μεγάλη τους αντίπαλο. Στο ένατο λεπτό απείλησαν την εστία του Κέιλορ Νάβας με τον Μουκουντί. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κιν δοκίμασε ένα σουτ χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα τη Σεντ Ετιέν.

Εννέα λεπτά αργότερα, ο Χαμουμά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για παραπάνω από τρία λεπτά. Μιας και ο Μάρκο Βεράτι βρήκε στην περιοχή τον Κιν και ο τελευταίος αυτή τη φορά δεν έκανε λάθος. Νίκησε τον Μουλέν για το 1-1.

Μέχρι και το 43’ δεν είχαμε κάτι αξιόλογο. Εκείνη τη στιγμή η Σεντ Ετιέν παραλίγο να μπει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Ο Ντεμπισί έκανε ένα σουτ κεραυνό με τον Νάβας να δείχνει την τεράστια κλάση του και να αποσοβεί το γκολ. Παρί

Νωθρή η Παρί

Εν γένει η εικόνα του αγώνα ήταν ισορροπημένη όσον αφορά τις ευκαιρίες. Στην κατοχή οι φιλοξενούμενοι είχαν συντριπτική υπεροχή. Αλλά, η Παρί δεν φαινόταν σαν μια ομάδα η οποία σάρωνε τα πάντα στο διάβα της κάποτε. Την αδυναμία της για το εύκολο γκολ ήθελε να εκμεταλλευτεί η Σεντ Ετιέν. Στο 65’ ο Μπουανγκά έκανε ένα χαμηλό σουτ, με τον Νάβας να αποκρούει. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ!

Για άλλη μια φορά στο ματς ο Κιν προσπάθησε να λυτρώσει τους Παριζιάνους. Αλλά ούτε στο 71’ τα κατάφερε. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Ντι Μαρία ένα τέταρτο πριν τη λήξη.

Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν απελπιστικά αφανής στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι και ο νεαρός Πεμπελέ στο ογδοηκοστό λεπτό πήγε να κάνει την καλή για την Παρί. Εισέβαλε στην περιοχή των γηπεδούχων, δέχτηκε μαρκάρισμα, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε πέναλτι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ