ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Η πρωταθλήτρια δεν πεθαίνει – Τέλος το αήττητο της Μίλαν!

Χάρη σε δυο γκολ του Κιέζα και ένα του ΜακΚένι, η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα από το Σαν Σίρο αναγκάζοντας τη Μίλαν στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα!

Η πρωταθλήτρια δεν πεθαίνει – Τέλος το αήττητο της Μίλαν!

Η Γιουβέντους εμφανίστηκε σαν πραγματική πρωταθλήτρια στο Μιλάνο. Υπέταξε τη Μίλαν με νίκη 3-1 μέσα στο «Σαν Σίρο» και έβαλε τέλος στο αήττητο των 15 αγώνων της. Ο Φεντερίκο Κιέζα ήταν ο MVP της αναμέτρησης σκοράροντας τα δύο από τα τρία γκολ της Γηραιάς Κυρίας.

Μόλις στο έβδομο λεπτό είχαμε την πρώτη φάση του ματς και αυτή άνηκε στη Μίλαν. Ο Καστιγέχο επιχείρησε με ωραία προσπάθεια να νικήσει τον Σέζνι, αλλά ο Πολωνός τερματοφύλακας κράτησε το μηδέν. Στο 16’ ο Κιέζα προειδοποίησε τον Ντοναρούμα, χάνοντας μια μοναδική ευκαιρία. Ο Ιταλός άσος σημάδεψε το δεξί δοκάρι με σουτ εντός περιοχής.

Ωστόσο, ένα δίλεπτο μετά, ο πρώην παίκτης της Φιορεντίνα δεν λάθεψε. Πλάσαρε τον Ντοναρούμα ανοίγοντας το σκορ. Αλλά, η ομορφιά της φάσης ήταν η ασίστ του Πάουλο Ντιμπάλα με τακουνάκι! Πραγματική μαγεία από τον Αργεντινό επιθετικό…

Η Μίλαν πήρε λίγο τα πάνω της, δεν το έβαλε κάτω. Ο Λεάο έπιασε ένα σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Στο 24’ η Γιουβέντους απάντησε στις ευκαιρίες, με κύριο εκφραστή ξανά τον Ντιμπάλα. Ο Ντοναρούμα όμως είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι στον συμπατριώτη του. Ξανά ο Λεάο ήταν αυτός που απείλησε για άλλη μια φορά τη Γιούβε. Και πάλι όμως δεν βρήκε το γκολ.

Ισοφάρισε η Μίλαν, αλλά ο Κιέζα ξαναχτύπησε

Ό,τι δεν έκανε εκείνος, το έκανε ο Καλάμπρια στο 41’ και ισοφάρισε το ματς. O Λεάο ήταν αυτός που έκανε την ασίστ στον αμυνόμενο συμπαίκτη του ο οποίος τελείωσε υποδειγματικά τη φάση. Άγαλμα ο Σέζνι με την μπάλα να πηγαίνει στο αντίθετο «γάμμα».

Περίπου το ίδιο σκηνικό είχαμε και στο δεύτερο μέρος, με τη Μίλαν να απειλεί στο 46′ με τον Νταλότ. Η Γιούβε με τη σειρά της πήγε να πάρει προβάδισμα με τον Άαρον Ράμσεϊ. Αλλά ήταν η βραδιά του Κιέζα… Ο 23χρονος χαφ διπλασίασε τα τέρματα της Γιουβέντους και τα προσωπικά του, στο 62ο λεπτό.

Στο 76ο λεπτό του ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Serie A, ο ΜακΚένι έκανε το 3-1. Game over για τους Μιλανέζους οι οποίοι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα. Έτσι, η Γιουβέντους πέρασε στην τέταρτη θέση έχοντας 30 βαθμούς, με τη Μίλαν να παραμένει μόνη πρώτη με επτά περισσότερους από τους πρωταθλητές.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ