ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ναι, αυτή είναι η Μπαρτσελόνα που θέλει ο Μέσι (vid)

Με τους Λιονέλ Μέσι και Πέδρι σε εκπληκτική βραδιά η Μπαρτσελόνα είχε ένα εύκολο όπως αποδείχθηκε βράδυ στο Σαν Μαμές (2-3) κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ναι, αυτή είναι η Μπαρτσελόνα που θέλει ο Μέσι (vid)

Μετά τη νίκη επί της Ουέσκα η Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι είχε μπροστά ακόμη μία εκτός έδρας αποστολή. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν φιλοξενήθηκε απόψε από τη Μπιλμπάο στο νέο Σαν Μαμές. Ένα παιχνίδι – για την 18η αγωνιστική της Λα Λίγκα – το οποίο διεξήχθη υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού της Αθλέτικ, Μαρθελίνο. Οι Καταλανοί αποσκοπούσαν σε άλλο ένα τρίποντο το οποίο θα τους ανέβαζε περισσότερο στη βαθμολογία.

Οι «Μπλαουγκράνα» ωστόσο είδαν την δύσκολη αποστολή να γίνεται ακόμη δυσκολότερη μιας και η Αθλέτικ μπήκε ιδανικά στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι στη πρώτη τους «κατεβασιά» ευτύχησαν να παραβιάσουν την εστία του Μαρκ τερ Στέγκεν. Οι Βάσκοι εκμεταλλεύτηκαν την αργή επιστροφή της Μπαρτσελόνα και χτύπησαν στη κόντρα με τον Ινιάκι Γουίλιαμς να πλασάρει σωστά τον Γερμανό τερματοφύλακα.

Με το 1-0 στη πλάτη η Μπαρτσελόνα πήρε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να δημιουργήσει με στόχο να ισοφαρίσει άμεσα. Τελικά χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα η ομάδα του Κούμαν τα κατάφερε. Στο 14′ ο Μέσι βρήκε με σέντρα τον Ντε Γιονγκ στη καρδία της άμυνας της Μπιλμπάο. Ο Ολλανδός γύρισε ιδανικά τη μπάλα στο πέναλτι και ο Πέδρι με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στους Καταλανούς, οι οποίοι στη συνέχεια παρουσιάστηκαν χειμαρρώδεις. Πέδρι Μέσι

Οδοστρωτήρας ο Μέσι

Πέδρι, Μέσι και Ντεμπελέ δημιούργησαν πολλές καλές στιγμές μπροστά από τα καρέ της Αθλέτικ. Η Μπαρτσελόνα έψαξε το τέρμα της ανατροπής πριν την ανάπαυλα και το πέτυχε. Μέσι και Πέδρι συνδυάστηκαν άψογα στο 38′ με τον τελευταίο να πατά τη μπάλα με τακουνάκι στον Αργεντινό σταρ. Ο Μέσι με πλασέ νίκησε τον Ουνάι Σιμόν φέρνοντας το παιχνίδι… τούμπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι. O Μέσι πρωταγωνίστησε σε όλες τις καλές στιγμές των Καταλανών. Ο 33χρονος στο 56′ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της Μπιλμπάο. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως δεν αστόχησε. Ο Μέσι στο 60′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με δυνατό σουτ εντός περιοχής. Με αυτό το σκορ οι «μπλαουγκράνα» ουσιαστικά «κλείδωσαν» τη νίκη στο Σαν Μαμές.

Στο 69′ ο Αργεντινός έφθασε μια ανάσα από το χατ τρικ όμως και πάλι το δοκάρι δεν του έκανε το χατίρι. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται με ευκολία το καθαρό του προβάδισμα. Το μόνο που κατάφερε η Αθλέτικ Μπιλμπάο ήταν να μειώσει στο 89′ σε 3-2 με πανέμορφο τελείωμα του Μουνιαίν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ