ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Αρτέτα: «Ο Οζίλ φεύγει και τώρα με μια καλή πρόταση»

Ο Μεσούτ Οζίλ μπορεί να αποχωρήσει και άμεσα από την Άρσεναλ εφόσον βρεθεί η κατάλληλη πρόταση, όπως τόνισε ο Μίκελ Αρτέτα.

Αρτέτα: «Ο Οζίλ φεύγει και τώρα με μια καλή πρόταση»

Ο Μεσούτ Οζίλ πιθανώς να βρίσκεται στην πιο περίεργη φάση της καριέρας του. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός ομάδας από τον Μικέλ Αρτέτα. Ουσιαστικά η Άρσεναλ τον πληρώνει αδρά για να… κάθεται. Σίγουρα, αυτή δεν ήταν η εξέλιξη που περίμεναν οι «κανονιέρηδες» το καλοκαίρι του 2013 όταν και δαπάνησαν 50 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του. Άλλωστε, τότε ο Γερμανός θεωρούταν από τους κορυφαίους μέσους του πλανήτη. Η ποιότητα του παραμένει αδιαμφισβήτητη, αλλά τα τελευταία χρόνια ο ίδιος θεωρείται «ξένο σώμα» στην ομάδα. Γι’ αυτό και η αποχώρηση του θεωρείται δεδομένη για το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Λονδίνου.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία περί αποχώρησης του μέσα στον Ιανουάριο. Ήδη η Φενερμπαχτσέ, αλλά και η DC United φέρονται να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του. Βέβαια, τα πολύ υψηλά οικονομικά «θέλω» του Οζίλ ίσως δυσκολέψουν τη μεταγραφή του. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Γερμανός αμείβεται με 350.000 λίρες την εβδομάδα, ποσό που τον κάνει σχεδόν… απλησίαστο. Βέβαια, δύσκολα θα ζητήσει τόσα πολλά χρήματα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο ίδιος θα μπορούσε να «καθίσει» στο συμβόλαιο του μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Ήδη η πλευρά του έχει κινήσει τις διαδικασίες εύρεσης του νέου ποδοσφαιρικού σταθμού του από τον Ιανουάριο. Ο μάνατζερ του προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με κάποια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες, προκειμένου ο πελάτης του να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Βέβαια θα πρέπει και η Άρσεναλ να δώσει τη συναίνεση της για να παραχωρηθεί άμεσα ο Γερμανός μέσος. Οζίλ

Τι δήλωσε ο Αρτέτα για Οζίλ

Όπως τόνισε ο Μικέλ Αρτέτα, οι «κανονιέρηδες» θα συζητήσουν οποιαδήποτε πρόταση συμφέρει και τις δύο πλευρές. «Αν επέλθει κάποια συμφωνία αυτό τον μήνα, θα είναι επειδή βολεύει και τις δύο πλευρές. Να είναι δηλαδή καλή για το μέλλον του Μεσούτ, αλλά και για την ομάδα. Αν συμβεί αυτό, τότε θα προχωρήσουμε. Αν όχι, τότε ο παίκτης θα παραμείνει εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Παράλληλα, ο ίδιος μίλησε για την επιλογή του να βάλει στο «ψυγείο» τον Οζίλ, αλλά και για το τι θα συμβεί στο μέλλον. «Πολλές αποφάσεις πρέπει να παίρνονται για τους παίκτες συνέχεια. Το αν θα τους χρησιμοποιήσουμε ή όχι για παράδειγμα. Έπρεπε να πάρω μια απόφαση και το έκανα. Ξέρω τις συνέπειες της. Τώρα θα πρέπει να πάρουμε άλλη μια (απόφαση) τον Ιανουάριο. Πρέπει να βρούμε ποια είναι η καλύτερη η καλύτερη πρόταση για την ομάδα, να δούμε τις προθέσεις του παίκτη και πρέπει να βρούμε μια λύση σε όλα αυτά», ανέφερε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ