ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Είπε το «ναι» και μένει Μίλαν ο Τσαλχάνογλου!

Η Μίλαν έδωσε στον Χακάν Τσαλχάνογλου αυτό που ο ίδιος ζητούσε και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια.

Είπε το «ναι» και μένει Μίλαν ο Τσαλχάνογλου!

Η υπόθεση του Χασάν Τσαλχάνογλου οδεύει προς το φινάλε της και με αίσιο τέλος για τη Μίλαν. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή έληγε το καλοκαίρι που μας έρχεται και η παραμονή του είχε αρχίσει να δυσκολεύει. Ο παίκτης είχε απαντήσει αρνητικά στην πρώτη προσπάθεια των Μιλανέζων για νέο συμβόλαιο. Είχε στα χέρια του κι άλλες προτάσεις, επομένως θεωρούσε ότι η ομάδα του έπρεπε να κάνει ένα βήμα παραπάνω για να δείξει ότι τον θέλει περισσότερο. Δεν ήθελε εξ αρχής να φύγει, αλλά ήθελε να νιώσει σημαντικός. Αυτό το βήμα έγινε και όπως όλα δείχνουν, ο Τσαλχάνογλου θα παραμείνει στη Μίλαν και τα επόμενα χρόνια.

Ο Τούρκος θα συνεχίσει τελικά να φορά τη φανέλα της Μίλαν για άλλα τρία χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2024. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο 27χρονος Τούρκος μέσος αποδέχτηκε τη νέα βελτιωμένη πρόταση των «ροσονέρι» για το νέο συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τα 5.5 εκατ. ευρώ, από τα τέσσερα, που του προσφερόταν αρχικά. Είπε το «ναι» και μένει Μίλαν ο Τσαλχάνογλου!

Ο σημαντικός Χακάν Τσαλχάνογλου

Η Μίλαν είχε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο παρότι έληγε το συμβόλαιό του. Τελικά κατάφερε να τον κρατήσει στο ρόστερ και για τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα είχε ισχυρό ανταγωνισμό στην προσπάθειά της. Οι καλές εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή δεν είχαν περάσει απαρατήρητες. Για εκείνον είχαν εκδηλώσει ενδιφέρον Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κι όμως, η Μίλαν του έδωσε αυτά που ήθελε και εκείνος είπε το μεγάλο «ναι».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη σεζόν ο Τσαλχάνογλου κατέγραψε 36 συμμετοχές με απολογισμό 10 γκολ και 9 ασίστ, ενώ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τετραετές συμβόλαιο, αντί 20 εκατ. ευρώ. Φέτος, συνεχίζει τις πολύ καλές του εμφανίσεις και είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας. Για αυτό μάλιστα, θα παρέμενε μέχρι το τέλος της χρονιάς ακόμα και να μην ανανέωνε. Η Μίλαν πάει για πρωτάθλημα και τον ήθελε μαζί της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ