ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ πάει για… μυθική «κλοπή» του Αλάμπα!

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον Νταβίντ Αλάμπα προκειμένου να τον «κλέψει» από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Λίβερπουλ πάει για… μυθική «κλοπή» του Αλάμπα!

Η Λίβερπουλ τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται εντός όλων των μεγάλων στόχων της. Είναι στην κορυφή της Premier League, έστω και σε ισοβαθμία, και συνεχίζει στο Champions League. Ωστόσο, η εικόνα της το τελευταίο διάστημα προβληματίζει αρκετά. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει χτυπηθεί από ένα σωρό τραυματισμούς τη φετινή σεζόν. Κι αυτό είναι ένα γεγονός που σαφέστατα τις έχει δημιουργήσει αρκετές ανισορροπίες στη διαχείριση του ρόστερ.

Οι δύο βασικοί στόπερ της ομάδας (Φαν Ντάικ, Γκόμεζ) κατά πάσα πιθανότητα θα χάσουν ολόκληρη τη σεζόν, με τους «κόκκινους» να μένουν ουσιαστικά με έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Τον Τζόελ Μάτιπ, ο οποίος αντιμετωπίζει και συχνούς τραυματισμούς. Ο Κλοπ έχει φέρει τον Φαμπίνιο σε θέση στόπερ και παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Βραζιλιάνου οι αριθμοί δε βγαίνουν. Εξάλλου, η κανονική του θέση είναι αυτή του αμυντικού χαφ. Γι’ αυτό και έχει ήδη κριθεί επιτακτική η ανάγκη απόκτησης ενός αμυντικού από τη Λίβερπουλ.

Όπως είναι λογικό, η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ θέλει έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις. Έναν παίκτη που είτε θα τον αποκτήσει από τώρα είτε, έστω, από το ερχόμενο καλοκαίρι. Γι’ αυτό και στα τελευταία σενάρια «έπαιξε» και το όνομα του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, το όνομα του αρχηγού της «βασίλισσας» δεν είναι το μόνο που ενδέχεται να βάλει τις δύο ομάδες σε… κόντρα. Αλάμπα Λίβερπουλ

«Χρυσώνει» τον Αλάμπα για να του αλλάξει γνώμη

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την «Daily Express», η Λίβερπουλ προσπαθεί να «κλέψει» από την ισπανική ομάδα τον Νταβίντ Αλάμπα. Ο Αυστριακός στόπερ δε θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαγέρν Μονάχου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, και ήδη βρισκόταν μια… ανάσα από τη συμφωνία με τη Ρεάλ. Κάτι το οποίο θεωρούταν θέμα χρόνου. Ωστόσο, το αγγλικό Μέσο αναφέρει πως οι «κόκκινοι» ετοιμάζουν μια πλουσιοπάροχη πρόταση για να του αλλάξουν γνώμη.

Η πρόταση που φέρεται να ετοιμάζει η Λίβερπουλ «αγγίζει» τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ήτοι περίπου 194.000 ευρώ την εβδομάδα, ένα ποσό που θα κάνει τον Αλάμπα έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στο ρόστερ, καθώς μόνο οι Σαλάχ, Τιάγκο, Φιρμίνο και Φαν Ντάικ κερδίζουν περισσότερα. Η πρόταση αυτή είναι περίπου ίδια με εκείνη της Ρεάλ, αλλά στις τάξεις της Λίβερπουλ θεωρούν πως μπορούν να πείσουν τον Αυστριακό να αποδεχθεί τη δική τους στο τέλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ