ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Καλός ο Κιέζα αλλά ο Σέζνι ακόμα καλύτερος!

Η χθεσινή σπουδαία νίκη της Γιουβέντους στο Σαν Σίρο επί της Μίλαν οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε δύο πρόσωπα, στον Φεντερίκο Κιέζα και στον Βόιτσεχ Σέζνι.

Καλός ο Κιέζα αλλά ο Σέζνι ακόμα καλύτερος!

Η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη νικήτρια του χθεσινού ντέρμπι στο Μιλάνο κόντρα στους «ροσονέρι». Η «Μεγάλη Κυρία» παίζοντας με τη πλάτη στον τοίχο έβγαλε ενέργεια και πάθος στο παιχνίδι της επικρατώντας με 3-1 της αντιπάλου της. Μια νίκη που το σύνολο του Αντρέα Πίρλο τη χρειαζόταν πολύ περισσότερο από τους Μιλανέζους. Ένα «τρίποντο» το οποίο επί της ουσίας ήρθε έπειτα την εκπληκτική εμφάνιση δύο αστέρων των «Μπιανκονέρι», των Φεντερίκο Κιέζα και Βόιτσεχ Σέζνι.

Ο ένας μίλησε στην επίθεση σκοράροντας τα δύο από τα τρία τέρματα της Γιουβέντους. Ο άλλος απομάκρυνε πέραν ενός όλους τους υπόλοιπους κινδύνους κατεβάζοντας ρολά στην εστία του. Η εκπληκτική εμφάνιση του Πολωνού τερματοφύλακα – ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο – μαγνήτισε τα βλέμματα. Η Μίλαν κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές καλές στιγμές νικώντας την άμυνα της Γιουβέντους. Σέζνι

Κατέβασε ρολά ο Σέζνι στο Μιλάνο

Οι ποδοσφαιριστές του Στέφανο Πιόλι όμως όταν έφθασαν μπροστά από το τέρμα των πρωταθλητών Ιταλίας έβρισκαν… τοίχο. Ο Βόιτσεχ Σέζνι παρουσιάστηκε σε εκπληκτική κατάσταση και με άκρως εντυπωσιακές επεμβάσεις εξόργισε τους Μιλανέζους. Συνολικά στο χθεσινό ντέρμπι ο 30χρονος τερματοφύλακας είχε οκτώ αποκρούσεις με τις μισές από αυτές να είναι αρκετά δύσκολες.

Λεάο και Τσαλχάνογλου κατά κύριο λόγο είδαν τις προσπάθειές τους να σταματούν στα χέρια του Σέζνι. Ο Πολωνός φέρει μεγάλη ευθύνη στη χθεσινή επιτυχία της Γιουβέντους. Η εμφάνισή του ήταν αντάξια του ταλέντου του και των προσδοκιών που ο ίδιος έχει δημιουργήσει σε οπαδούς και διοίκηση.

Είναι ο «φύλακας άγγελος» της ομάδας από το Τορίνο. Ο παίκτης από τον οποίο ο Αντρέα Πίρλο ξεκινά σε κάθε παιχνίδι τον καταρτισμό της ενδεκάδας του. Ο πανύψηλος τερματοφύλακας εμπνέει σιγουριά στον Ιταλό τεχνικό καθώς επίσης και στην υπόλοιπη ομάδα. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι Μπονούτσι και Κιελίνι έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Ίσως να τους στεναχωρεί που ο Σέζνι έχει πάρει τη θέση του Μπουφόν στο αρχικό σχήμα αλλά…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ