ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Λυών

Ντεπάι: «Απολαύστε με όσο είμαι εδώ»

Ο Μέμφις Ντεπάι σχεδόν επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από τη Λυών το καλοκαίρι, καλώντας τους φιλάθλους της να τον απολαύσουν μέχρι τότε.

Ντεπάι: «Απολαύστε με όσο είμαι εδώ»

Η μεταγραφή του Μέμφις Ντεπάι στην Μπαρτσελόνα δεν τελεσφόρησε το περασμένο καλοκαίρι. Οι «μπλαουγκράνα» τα είχαν βρει σε όλα με τον παίκτη κι έμενε η συμφωνία με τη Λυών. Η γαλλική ομάδα περίμενε για αρκετό καιρό επίσημη πρόταση, η οποία δεν έφτασε ποτέ. Κι αυτό γιατί οι Καταλανοί είχαν τα δικά τους προβλήματα να λύσουν. Από την μία υπήρχε η προσπάθεια ανανέωσης του κορυφαίου παίκτη τους, Λιονέλ Μέσι. Παράλληλα, οι οικονομικές συνθήκες στο σύλλογο δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές για να προχωρήσει η μεταγραφή. Έτσι, το όλο θέμα πήρε μια μικρή παράταση μέχρι και το καλοκαίρι του 2021. Όταν και λήγει το συμβόλαιο του Ντεπάι με τη Λυών.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής, πάντως, δείχνει να μην έχει το νου του ακόμα στο τέλος της σεζόν. Ήδη, πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις με τους «Λιονέ» φέτος, δίνοντας το παράδειγμα ως αρχηγός τους. Μετράει 10 γκολ και 4 ασίστ σε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και έχει φέρει την ομάδα του στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μπροστά ακόμα και από την Παρί Σεν Ζερμέν των πολλών αστέρων.

Αυτά κάνει ο Ντεπάει κι έχει… τρελάνει τον πρόεδρο της Λυών, Ζαν-Μισέλ Ολάς, ο οποίος προ ημερών, με ανάρτηση του στο Twitter είχε τονίσει πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον κρατήσει στη γαλλική ομάδα. «Σε ευχαριστώ Μέμφις για ότι έχεις κάνει στη Λυών. Βρίσκεσαι στο σπίτι σου εδώ και είσαι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που δίνει το παράδειγμα σε όλους. Μείνε όσο θέλεις εσύ», τόνισε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Ζαν-Μισέλ Ολάς. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Λυών επισύναψε μια δήλωση που είχε κάνει ο Ντεπάι πριν από μερικές εβδομάδες, όταν και είχε ισχυριστεί ότι είναι 100% συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τη Λυών και δεν κοιτάζει το μέλλον. Ντεπάι

Στο μυαλό του Ντεπάι μόνο το πρωτάθλημα

Κάτι τέτοιο επιβεβαίωσε εκ νέου ο Ολλανδός άσος, μετά την αναμέτρηση των «Λιονέ» με τη Λανς (3-2), όπου πέτυχε δύο γκολ. Ο ίδιος δήλωσε αφοσιωμένος στην ομάδα και στην προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου μετά από 13 χρόνια. Παράλληλα, προέτρεψε τους οπαδούς της Λυών να τον απολαμβάνουν για όσο καιρό ακόμα θα βρίσκεται εκεί.

«Θα μείνω μάλλον στη Λυών έως το τέλος της σεζόν. Είναι μεγάλη ομάδα, είμαι αρχηγός της και παλεύουμε για τον τίτλο. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν, καθώς σκέφτομαι μόνο πως θα τερματίσουμε πρώτοι. Είμαι επικεντρωμένος σε αυτό που κάνω εδώ. Δεν θα κάνω δηλώσεις αυτή τη στιγμή για το μέλλον μου. Δεν θέλω να δημιουργήσω φασαρία. Αγαπώ τον πρόεδρο με όλη μου την καρδιά. Ξέρω τι συνέβη τις τελευταίες τέσσερις σεζόν. Ας απολαύσουμε την παρουσία μου εδώ ίσως μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν. Αυτό που έχω να πω είναι ότι έχουμε μια υπέροχη ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντεπάι στο «Canal+», μετά τη λήξη της ανμέτρησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ