ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Βινίσιους δεν πείθει τον Ζιντάν και… χάνεται!

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει επιτυχημένα την πορεία της, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να μην αλλάζει τα πλάνα του αφήνοντας στον πάγκο τον ταλαντούχο Βινίσιους.

Ο Βινίσιους δεν πείθει τον Ζιντάν και… χάνεται!

Αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές επένδυση για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα ταλέντο που πλέον στα 20 του μπορεί στη καλή του μέρα να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του. Ο Βινίσιους βρίσκεται σταθερά στη «Βασίλισσα» όμως αυτό από μόνο του δεν τον κάνει χαρούμενο. Οι Μαδριλένοι περιμένουν πολλά περισσότερα από εκείνον, ωστόσο και αυτός ζητάει το κάτι παραπάνω από τον προπονητή του.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν από τη μέρα που γύρισε το… κουμπί της «Βασίλισσας» έχει δώσει στον Βραζιλιάνο ρόλο αναπληρωματικού. Έναν μήνα τώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης προχωρά στον δρόμο των επιτυχιών, ο Βινίσιους βρίσκεται στον πάγκο χάνοντας την επαφή του με την αρχική ενδεκάδα. Ο Γάλλος τεχνικός δείχνει να μην εμπιστεύεται τόσο τον 20χρονο εξτρέμ χαρίζοντάς του μονάχα 10λεπτα και 20λεπτα στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Ο Βινίσιους «καίγεται» μόνος του

Η συνθήκη αυτή φαίνεται πως επηρεάζει ψυχολογικά τον παίκτη, ο οποίος βλέπει πως δεν έχει τον χρόνο προκειμένου να κάνει πράγματα για να ξεχωρίσει. Μάλιστα με την επιστροφή του Εντέν Αζάρ η παρουσία του αναμένεται να γίνει πιο σπάνια στην βασική ενδεκάδα. Ακόμη και ο Ροντρίγκο πλέον έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον Ζιντάν.

Τι φταίει και ο Βινίσιους… εξαφανίζεται; Ο ταλαντούχος άσσος ανέκαθεν είχε και θα έχει τις ευκαιρίες του. Είναι αναμφίβολα ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει πολύ καλά να κινείται με ή χωρίς τη μπάλα στα πόδια. Βασικό του μειονέκτημα; Η ουσία στο παιχνίδι του. Ο Βινίσιους έχει τεράστιο πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων κάτι που για τον Ζιντάν μοιάζει πιθανότατα εξωφρενικό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο 20χρονος πατάει περιοχή και στην απόφαση τα κάνει… θάλασσα. Η Ρεάλ Μαδρίτης τη δεδομένη χρονική στιγμή χρειάζεται ουσία και όχι θέαμα. Οι βασικοί της για την ώρα φέρνουν εις πέρας την αποστολή καθαρίζοντας το ένα παιχνίδι μετά το άλλο. Είναι σίγουρο πως ο Βινίσιους θα έχει πολλές ευκαιρίες ακόμη να αποδείξει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ