ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Διπλό ρεκόρ ο Μπρούνο Φερνάντες στην Πρέμιερ Λιγκ (pic)

Ποδοσφαιριστής του μήνα στην Πρέμιερ Λιγκ αναδείχθηκε ο Μπρούνο Φερνάντες, κάτι που κάνει τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρέκορντμαν.

Διπλό ρεκόρ ο Μπρούνο Φερνάντες στην Πρέμιερ Λιγκ (pic)

Δεν είναι απλώς παίκτης βαρόμετρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλέον ο Μπρούνο Φερνάντες έχει εξελιχθεί σε ηγέτη των «κόκκινων διαβόλων». Έχει βάλει όχι ένα, αλλά πολλά… λιθαράκια στην αγωνιστική βελτίωση του συλλόγου.

Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην πετύχει άλλο ένα ρεκόρ στην Αγγλία ο Πορτογάλος μέσος. Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε παίκτης του μήνα στην Πρέμιερ Λιγκ. Μιλάμε φυσικά για τον Δεκέμβριο του 2020. Ο 26χρονος άσος έπαιξε και στα έξι παιχνίδια της Γιουνάιτεντ τον προηγούμενο μήνα για το πρωτάθλημα. Σε αυτά πέτυχε τρία γκολ και τέσσερις ασίστ πέρα από την εν γένει προσφορά του.

https://twitter.com/ESPNFC/status/1347512751942496256

Μόνο σε τρία από τα ματς που συμμετείχε δεν έπαιξε σε όλο το ενενηντάλεπτο. Να σημειώσουμε ότι τον Δεκέμβρη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αήττητη. Για την ακρίβεια πέτυχε τέσσερις νίκες ενώ σε δυο ματς ήρθε ισόπαλη, 0-0 με τη Σίτι και 2-2 με τη Λέστερ.

Η βελτίωση της ομάδας του Μπρούνο Φερνάντες με μπροστάρη εκείνον έφερε τη Γιουνάιτεντ στην κορυφή της βαθμολογίας. Μπρούνο

Η επίδραση του Μπρούνο

Ο Πορτογάλος αποτελεί έναν από τους λιγοστούς παίκτες που ερχόμενος στην Πρέμιερ Λιγκ δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο προσαρμογής. Από την άφιξη του, τον Φλεβάρη του 2020 μέχρι και σήμερα αποτελεί τον πιο επιδραστικό παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ειδικότερα, μετά από 47 συμμετοχές μετράει 27 γκολ και 17ασίστ.

Η περσινή χρονιά για τους «κόκκινους διάβολους» ολοκληρώθηκε με ανάμεικτα συναισθήματα. Η Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε δυνατό finish στο πρωτάθλημα, τερματίζοντας στην τρίτη θέση. Ωστόσο, αποκλείστηκε στα ημιτελικά τόσο του Γιουρόπα Λιγκ όσο και του FA Cup. Συγκεκριμένα, η Σεβίλλη την απέκλεισε στην Ευρώπη και η Τσέλσι στο Κύπελλο.

Φέτος όμως οι φιλοδοξίες έχουν ανέβει για τη Γιουνάιτεντ. Μολονότι στην Ευρώπη έχει ακόμα την πίκρα του αποκλεισμού από τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Στο Γιουρόπα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο μακριά. Στην Πρέμιερ Λιγκ βεβαίως τα πράγματα φέτος είναι πάρα πολύ αμφίρροπα, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι η Γιουνάιτεντ δεν έχει ελπίδες για τίτλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ