ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Ευγενικό… άκυρο από Νάγκελσμαν σε Ντόρτμουντ!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει βγει... παγανιά και ψάχνει τον επόμενο προπονητή της. Αλλά μάλλον αυτός δεν θα είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ευγενικό… άκυρο από Νάγκελσμαν σε Ντόρτμουντ!

Η καλή δουλειά δεν κρύβεται. Όπου και αν είναι κάποιος. Όπως για παράδειγμα ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Δεν είχε πολλά χρήματα να διαχειριστεί, αλλά αυτό ποτέ δεν ήταν πρόβλημα για εκείνον. Ποτέ δεν είχε θέμα με το κάνει τη Λειψία να κοιτάει στα μάτια όλους τους μεγάλους του γερμανικού πρωταθλήματος.

Και όχι μόνο. Πέρυσι ήταν η πρώτη της χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν ήταν πιο τυχερή ή αν είχε παραπάνω εμπειρία, μπορεί να είχε φτάσει μέχρι… τέλους. Και να μην έμενε μέχρι τα ημιτελικά, όπου και αποκλείστηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρόλα αυτά το έργο του Νάγκελσμαν κάνει τη διαφορά. Οι αποφάσεις που παίρνει πριν ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα έχουν δώσει πολλές φορές τη νίκη στη γερμανική ομάδα. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ εδώ και μερικές εβδομάδες ψάχνει τον επόμενο προπονητή της. Κανείς δεν ξέρει ποιος μπορεί να είναι. Ωστόσο, ο τεχνικός της Λειψίας φαίνεται πως είναι πρώτος και καλύτερος στην εν λόγω λίστα.  Αρνήθηκε πρόταση από την Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Νάγκελσμαν

Αρνήθηκε πρόταση από την Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Νάγκελσμαν

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν δίνει ευκαιρίες μόνο σε νεαρούς παίκτες. Δεν επενδύσει μόνο εκείνους. Οι Βεστφαλοί θέλουν να είναι μία ομάδα της εποχής μας. Γι’ αυτό το λόγο και δεν φοβούνται να παίρνουν ρίσκα και να εμπιστεύονται νεαρού ανθρώπους που ναι μεν δεν έχουν εμπειρία, αλλά έχουν ταλέντο και φιλοδοξίες.

Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό η αθλητική ιστοσελίδα “goal” οι Βεστφαλοί προσέγγισαν τον τεχνικός της Λειψίας και του έκαναν πρόταση, ώστε να αναλάβει εκείνος τα ηνία της ομάδας τους.

Ωστόσο, αυτό δεν… πήγε και πολύ καλά. Μιας και ο Νάγκελσμαν αρνήθηκε με… τρόπο την πρόταση που του έγινε από την ομάδα του Ρουρ. Δεν ξέρουμε αν αυτή ήταν η μοναδική ή θα γίνει και δεύτερη πιο μετά μέσα στη σεζόν ή ακόμη και το καλοκαίρι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλές μεγάλες ομάδες έχουν κατά νου το αφεντικό της Λειψίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ