ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ο Αγκουέρο “γυάλισε” στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κουν Αγκουέρο από τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς σε 6 μήνες μένει ελεύθερος.

Ο Αγκουέρο “γυάλισε” στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Κουν Αγκουέρο διανύει τους τελευταίους 6 μήνες του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Σίτι. Έτσι, είναι ήδη ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει για το μέλλον του. Μία από τις ομάδες που τον έχει βάλει στο μάτι είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τον ποδοσφαιρικό ατζέντη, Μπρούνο Σατέν, ο τεχνικός των Παριζιάνων, Μαουρίσιο Ποκετίνο, θα κάνει τον Αργεντίνο τον βασικό μεταγραφικό του στόχο το καλοκαίρι.

Ειδικότερα, σε μία συνέντευξή του στο Canal+, o Σατέν ισχυρίστηκε ότι ο πρώην κόουτς της Τότεναμ ενδιαφέρεται να αποκτήσει τις υπηρεσίες του 32χρονου.

Σε κάθε περίπτωση, η απόκτηση του Αγκουέρο θα είναι ένα ρίσκο για όποια ομάδα. Η αξία του δεν αμφισβητείται. Ωστόσο, το σώμα του μοιάζει να τον προδίδει τα τελευταία χρόνια όλο και πιο συχνά. Φέτος μετράει μόλις 5 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και 2 γκολ στο Τσάμπιονς.

Τούτου λεχθέντος, αν ο Αγκούερο είναι υγιής, είναι βέβαιο ότι θα ρίξει τα δίχτυα της Ligue 1 σε περίπτωση μεταγραφής του.

Ανοίγει τον φάκελο Ντέλε Άλι ο Ποτσετίνο

Παρά την αγωνιστική απραξεία του Ντέλε Άλι εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα, ο Άγγλος παραμένει ένα όνομα που απασχολεί τις ομάδες. Κάπως έτσι, η έλευση του Ποτσετίνο στην Παρί Σεν Ζερμέν ανοίγει και πάλι την υπόθεση της μεταγραφής του στους Παριζιάζους. Ο Ποτσετίνο είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Άλι και τον έκανε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Υπό αυτή τη συνθήκη, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός φαντάζει ιδανικός για τους πρωταθλητές Γαλλίας. Η κατάσταση του Άλι μπορεί να εμπεριέχει τον κίνδυνο μίας μεταγραφής που δεν θα βγει, αλλά τον έχει κάνει πιο προσιτό για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον. Και εφόσον η Παρί έχει προπονητή τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, είναι η καταλληλότερη για να πάρει αυτό το ρίσκο.

Δανεικός μέχρι το καλοκαίρι

Το πλάνο της μεταγραφής του Ντέλε στην Παρί, θέλει τον Άγγλο να πηγαίνει αρχικά δανεικό μέχρι το καλοκαίρι. Το θέμα της οψιόν αγοράς μένει ανοιχτό, αφού και οι δύο ομάδες είναι επιφυλακτικές στο ποσό που θα ορίσουν. Πάντως το πιθανότερο είναι να γίνει κάποια κίνηση και το καλοκαίρι να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ