ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φώτο Ημέρας

Ο Ντιαλό έβαλε ήδη τα «κόκκινα» της Γιουνάιτεντ (pic)

Ο Αμάντ Ντιαλό δεν... κρατιέται και ήδη φόρεσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας «πρόβα» για το μέλλον του στα κόκκινα.

Ο Ντιαλό έβαλε ήδη τα «κόκκινα» της Γιουνάιτεντ (pic)

Η μεταγραφή του Αμάντ Νταλό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα γεγονός από το απόγευμα της Πέμπτης (7/1). Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «Κόκκινων Διαβόλων» για το 2021. Ο νεαρός άσος αποκτήθηκε έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ από την Αταλάντα και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και το 2025. Αν μη τι άλλο για τον ίδιο πρόκειται για την κίνηση που μπορεί να απογειώσει την καριέρα του. Εξάλλου, η συμφωνία υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό, οπότε θα είχε σίγουρα σκεφτεί το μέλλον του στο Μάντσεστερ.

Ο Ντιαλό δείχνει να είναι το «αστέρι» του μέλλοντος για τη Γιουνάιτεντ. Είναι μόλις 18 ετών και σαφέστατα έχει όλα τα χρόνια μπροστά του για μια μεγάλη καριέρα. Εξάλλου, είναι σίγουρο πως κάτι έχουν δει οι «Κόκκινοι Διάβολοι» σε αυτόν για να δαπανήσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό για την απόκτηση του. Αυτό άφησε να εννοηθεί και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας. «Ακολουθούμε την πορεία του Αμάντ εδώ και μερικά χρόνια και επειδή τον έχω δει και εγώ ο ίδιος, θεωρώ είναι από τις συναρπαστικές περιπτώσεις νεαρών παικτών αυτή τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός προπονητής.

«Μπορεί να γίνει σημαντικός παίκτης στο μέλλον»

Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας του Μάντσεστερ μίλησε για το μέλλον του νεαρού παίκτη στην ομάδα, ενώ τόνισε πως η Γιουνάιτεντ είναι η ιδανική ομάδα στο να εξελίσσει νέους παίκτες. «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μια μεγάλη ιστορία στην εξέλιξη παικτών και τα πάντα εδώ είναι ιδανικά για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του ο Αμάντ. Θα του πάρει βέβαια χρόνο να συνηθίσει. Ωστόσο, η ταχύτητα του, ο τρόπος που βλέπει το γήπεδο και η τεχνική του θα τον βοηθήσουν αρκετά να συνηθίσει. Είναι ένας παίκτης με όλες τις ακατέργαστες ικανότητες που χρειάζονται για να γίνει σημαντικός παίκτης στην ομάδα για το μέλλον», δήλωσε ο Σόλσκιερ.

Παράλληλα, ο Ντιαλό φαίνεται ήδη «τρελαμένος» με τη μεταγραφή του. Κι αυτό γιατί, ο 18χρονος άσος φόρεσε ήδη τη φανέλα των «Κόκκινων Διαβόλων». Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram με τα κόκκινα, δείχνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος. Και πως να μην είναι άλλωστε; Στα 18 του παίζει για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο και δείχνει έτοιμος να γράψει ιστορία. Ντιαλό

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ