ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Εν Νεσίρι – Σοσιεδάδ σημειώσατε… άσσο!

Με μπροστάρη τον εκπληκτικό Γιουσέφ Εν Νεσίρι (τρία γκολ), η Σεβίλλη επικράτησε της Ρεάλ Σοσιεδάδ (3-2) κι έκανε βήμα... Champions League.

Εν Νεσίρι – Σοσιεδάδ σημειώσατε… άσσο!

Ο εκπληκτικός Γιουσέφ Εν Νεσίρι βρήκε τρεις φορές δίχτυα και οδήγησε τη Σεβίλλη σε μια μεγάλη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ (3-2), πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στην πρώτη τετράδα. Μυθικό ξεκίνημα στο ματς με 3 γκολ σε 7 λεπτά, το «καθάρισε» τελικά ο Μαροκινός φορ.

Πρώτο μέρος για… φίλημα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Σεβίλλη, που μόλις στο 4′ άνοιξε το σκορ. Ο Σούσο βρήκε με υπέροχη κάθετη τον Φερνάντο κι εκείνος γύρισε στον Εν Νεσίρι που προ κενής εστίας έκανε το 1-0! Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε ούτε ένα λεπτό. Από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Ντιέγκο Κάρλος δεν υπολόγισε σωστά στο διώξιμο του κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ισοφαρίζοντας σε 1-1! Οι Σεβιγιάνοι, όμως, είχαν άμεση απάντηση και αυτοί από την πλευρά τους. Στο 7′ ο Εν Νεσίρι «χόρεψε» τρεις αμυντικούς της Σοσιεδάδ, βρέθηκε απέναντι από τον Ρεμίρο και δε δυσκολεύτηκε να τον νικήσει για το 2-1!

Η αναμέτρηση είχε απίθανο ρυθμό και η Σοσιεδάδ ισοφάρισε εκ νέου έξι λεπτά αργότερα. Ο Ογιαρθάμπαλ εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Ίσακ με προβολή έκανε το 2-2! Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και στην ολική ανατροπή στο 18′. Ο Γκουρίντι βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Μπόνο, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Σεβίλλης. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 29′, αλλά ο Ρεμίρο έδιωξε το σουτ του Τζόρνταν.

Η ομάδα του Χούλεν Λοπετέγκι πίεζε και για τρίτο γκολ και λίγο έλειψε να το βρει στο 31′. Ο Τζόρνταν βρήκε με κάθε πάσα τον Εν Νεσίρι στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο Ρεμίρο τον νίκησε στο τετ α τετ. Ο ρυθμός του ματς έπεσε αρκετά με την τελευταία καλή στιγμή του πρώτο μέρους να έρχεται στις καθυστερήσεις. Ο Ράκιτιτς εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Το «καθάρισε» ο Εν Νεσίρι

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο με… γκολ για τη Σεβίλλη. Πριν κάνει συμπληρωθεί ένα λεπτό από την επανέναρξη, ο Οκάμπος μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον Εν Νεσίρι που με προβολή πέτυχε χατ τρικ κι έκανε το 3-2! Παρόλα αυτά το παιχνίδι δεν είχε τον ίδιο φρενήρη ρυθμό όπως στο πρώτο ημίχρονο. Στο 62′ ξανά ο Εν Νεσίρι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση από σέντρα του Ακούνια, αλλά το πλασέ του ήταν τραγικό.

Η Σοσιεδάδ πήρε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Μπόνο. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 72′ για να απειλήσουν για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι. Ο Πόρτου δοκίμασε το πόδι του από πλάγια θέση έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Σεβίλλη έχασε μοναδική ευκαιρία και για τέταρτο γκολ. Από κόρνερ της Σοσιεδάδ, η ομάδα του Χούλεν Λοπετέγκι έφυγε στην κόντρα με τον Σούσο να βγαίνει απέναντι από τον Ρεμίρο, ο οποίος απέκρουσε το πλασέ του.

Το παιχνίδι άρχισε να βρίσκει ρυθμό και φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση. Ωστόσο, ο Κουντέ έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Θουμπέλντια. Η Σεβίλλη ξανά τη στιγμή της στο 88′, αλλά ο Ρεμίρο απέκρουσε με υπερένταση το σουτ του Οκάμπος. Το 3-2 πάντως δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης με τη Σεβίλλη να παίρνει το τρίποντο. Με τη νίκη αυτή οι Σεβιγιάνοι έφτασαν τους 30 βαθμούς σε 16 αγωνιστικές κι έπιασαν τη Σοσιεδάδ στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας και τρεις αγώνες λιγότερους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Σεβίλλη (Χούλεν Λοπετέγκι): Μπόνο, Νάβας (69′ Βιδάλ), Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ακούνια, Φερνάντο, Ράκιτιτς (85′ Όσκαρ), Τζόρνταν, Σούσο (85′ Μουνίρ), Οκάμπος (89′ Βάσκεθ), Εν Νεσίρι (89′ Ντε Γιονγκ).

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ιμανιόλ Αλγκουαθίλ): Ρεμίρο, Γκοροσάμπελ, Θουμπέλντια, Σανιάν (46′ Λε Νορμάν), Μουνιόθ, Πόρτου (78′ Γιανουζάι), Θουμπιμέντι, Μερίνο, Γκουρίντι (56′ Μπαρεντσέα), Ογιαρθάμπαλ (78′ Λόπεθ), Ίσακ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ