ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους κλείνει «deal» για τον Μίλικ!

Η Γιουβέντους προσπαθεί να κλείσει από τον ώρα τον Αρκάντιους Μίλικ και ήδη αναμένεται να έχει συνάντηση με τον μάνατζερ του.

Η Γιουβέντους κλείνει «deal» για τον Μίλικ!

Την επιθετική της ενίσχυση αναζητά εδώ και λίγο καιρό η Γιουβέντους. Ναι μεν η νίκη στο ντέρμπι της Τετάρτης (6/1) κόντρα στη Μίλαν με 3-1 την έφερε ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, δε διόρθωσε όλα τα κακώς κείμενα. Κι αυτό γιατί οι αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι στην ομάδα δεν έχουν πιάσει ακόμα τόπο. Βασικότερη όλων, άλλωστε, ήταν η αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία. Εκεί όπου ο Αντρέα Πίρλο πήρε τη θέση του Μαουρίτσιο Σάρι. Μια επιλογή που έκρυβε αρκετό ρίσκο, καθώς ο ίδιος είχε προσληφθεί για την κ23 του συλλόγου και εν μια νυκτί βρέθηκε να παίρνει… προαγωγή. Παράλληλα, έπρεπε να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, κάτι που ενδέχεται να χρειαστεί καιρό.

Τα αποτελέσματα της Γιουβέντους τη φετινή σεζόν αυτό δείχνουν. Η «Γηραιά Κυρία» δε δείχνει τη σταθερότητα των προηγούμενων χρόνων και έχει μείνει πίσω στο κυνήγι του τίτλου. Όπως είναι λογικό, ο Πίρλο έχει δεχθεί και ο ίδιος ένα μερίδιο της κριτικής. Βέβαια, η στήριξη της διοίκησης της ομάδας στο πρόσωπο του παραμένει ακλόνητη. Κι αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι θέλει να ενισχύσει την ομάδα, σε όποια θέση κρίνει ο Ιταλός τεχνικός ότι είναι αναγκαίο.

O 41χρονος έχει ήδη ζητήσει έναν ακόμα επιθετικό, είτε για τώρα είτε για το καλοκαίρι. Ήδη τα ονόματα των Ολιβιέ Ζιρού και Φάμπιο Κουαλιαρέλα έχουν έρθει εσχάτως στο προσκήνιο. Ωστόσο, η «Corriere dello Sport» φέρνει στην… επιφάνεια τον μεγάλο στόχο της Γιουβέντους. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Άρκαντιους Μίλικ. Το «φλερτ» των δύο πλευρών κρατάει από το περασμένο καλοκαίρι. Τότε που ο Πολωνός φορ αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η Νάπολι και ήταν έτοιμος να αποχωρήσει. Η Γιουβέντους έμοιαζε ένας από τους πιθανούς στόχους, αλλά η μετακίνηση του δεν τελεσφόρησε. Μίλικ Γιουβέντους

Δύσκολα από τώρα η μεταγραφή, πάει για καλοκαίρι

Τελικά, ο 26χρονος επιθετικός παρέμεινε στον Ιταλικό νότο, αλλά τίποτα δεν ήταν το ίδιο. Οι Ναπολιτάνοι αποφάσισαν να τον θέσουν στον «πάγο» και δε δηλώθηκε ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στο Europa League. Κι όλα αυτά παρά το γεγονός πως ήταν σταθερά ο πρώτος τους σκόρερ τις τελευταίες δύο σεζόν. Η Νάπολι ζητάει σχεδόν 20 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει από τον Ιανουάριο, ποσό που δύσκολα θα βρει.

Οπότε, θα χάσει λογικά τον παίκτη ως ελεύθερο το καλοκαίρι. Αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευθεί και η Γιουβέντους, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Όπως τονίζεται, ο πρόεδρος της «Μεγάλης Κυρίας», Φάμπιο Παρατίτσι, θα συναντήσει τον μάνατζερ του Πολωνού επιθετικού, Φαμπρίτσιο Ντε Βέκι, μέσα στις επόμενες ημέρες. Οι δυο τους αναμένεται να συζητήσουν για τη μετακίνηση του στη Γιουβέντους και το πως μπορεί αυτή να επιτευχθεί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ