ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

«Ξέχασε» το ντέρμπι και φεύγει για τίτλο!

Η Μίλαν πέρασε άνετα το εμπόδιο της Τορίνο (2-1), «έσβησε» από τη μνήμη της το ντέρμπι με τη Γιουβέντους και έφτασε στο +4 από την Ίντερ.

«Ξέχασε» το ντέρμπι και φεύγει για τίτλο!

Παρελθόν αποτελεί ήδη το ντέρμπι με τη Γιουβέντους για τη Μίλαν. Οι «ροσονέρι» επικράτησαν με 2-0 της Τορίνο, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως ξεπέρασαν την πρώτη τους ήττα στη σεζόν. Παρέμειναν, έτσι στην κορυφή, αυξάνοντας τη διαφορά τους στους τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη Ίντερ. Παράλληλα, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έδειξε ξανά ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Εφόσον βέβαια διατηρήσει την εκπληκτική σταθερότητα που επιδεικνύει εδώ και αρκετό διάστημα.

Το «καθάρισε» από το ημίχρονο

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό στο ξεκίνημα. Η Μίλαν είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την καλά στημένη άμυνα της Τορίνο. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, όμως υστερούσαν στην τελική προσπάθεια. Τελικά, η πίεση των «ροσσονέρι» απέδωσε καρπούς στο 25′. Ο Ερνάντεζ έκανε υπέροχη ατομική προσπάθεια, βρήκε τον Ντίαθ κι αυτός με τη σειρά του τον Λεάο που πλάσαρε τον Σιρίγκου για το 1-0!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, με το γυριστό του Βέρντι πέρασε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Μίλαν βρήκε και δεύτερο γκολ. Ο Μπελότι ανέτρεψε τον Ντίαθ εντός περιοχής, με τον διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών, με τη συμβολή του VAR. Ο Κεσί ξεγέλασε τον Σιρίγκου και πέτυχε το 2-0! Η Τορίνο λίγο έλειψε να μειώσει το σκορ με έναν πρώην μιλανέζο. Ο Ρικάρντο Ροντρίγκεζ εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι του Ντοναρούμα.

Ο ρυθμός του ματς ήταν τρομερός και οι γηπεδούχοι έφτασαν μια «ανάσα» κι από τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι βγήκαν εκπληκτικά στην κόντρα, ο Λεάο πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Κεσί, αλλά ο Σιρίγκου τον νίκησε στο τετ α τετ, διατηρώντας το 2-0 στο τέλος του ημιχρόνου. Κεσί Μίλαν

Ζλάταν, η μεγάλη επιστροφή

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αρκετά αργό ρυθμό. Στο 53′ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Τονάλι στον Βέρντι. Ωστόσο, πήρε πίσω την απόφαση του μετά τη χρήση του VAR. Πάντως, ο Ιταλός μέσος των γηπεδούχων τραυματίστηκε στη συγκεκριμένη φάση και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ουσιαστικά η Μίλαν ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι και η Τορίνο ενώ ήθελε δεν… μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Ντοναρούμα.

Στο 72΄ ο Ντουναρούμα μπλόκαρε εύκολα την κεφαλιά του Μπελότι στην πρώτη τελική στο δεύτερο μέρος. Στο 86′ ήρθε η μεγάλη επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος πάτησε χορτάρι μετά από 1,5 μήνα. Κατά τα άλλα, το παιχνίδι δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις, μέχρι τη λήξη. Με τη νίκη αυτή η Μίλαν διατηρήθηκε στην κορυφή με 40 βαθμούς σε 17 αγωνιστικές, τέσσερις περισσότερες από την Ίντερ που έχει ματς λιγότερο. Από την άλλη η Τορίνο έμεινε στους μόλις 12 βαθμούς μετά από 17 παιχνίδια και στην 19η θέση, όντας στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Καλάμπια, Κιέρ, Ρομανιόλι, Ερνάντεζ, Τονάλι (54′ Νταλότ), Κεσί, Καστιγιέχο, Ντίαθ (60′ Τσαλχάνογλου), Χάουγκε (85′ Μαλντίνι), Λεάο (85′ Ιμπραΐμοβιτς).

Τορίνο (Μάρκο Τζιαμπάολο): Σιρίγκου, Ίτσο (64′ Τζάτζα), Λιάγκο, Μπρέμερ, Σίνγκο, Λούκιτς, Ρινκόν (76′ Σέγκρε), Βέρντι, Ροντρίγκεζ (64′ Μούρου), Γκόγιακ (46′ Λινέτι), Μπελότι (86′ Μπονατσόλι).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ