Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπέκαμ και Νέβιλ πάλι μαζί… στο Αμέρικα!
Πρωτάθλημα Αμερικής

Μπέκαμ και Νέβιλ πάλι μαζί… στο Αμέρικα!

Η Ίντερ Μαϊάμι βρίσκεται σε αναζήτηση πρώτου προπονητή, με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Ντέιβιντ Μπέκαμ να βάζει μπροστά τις γνωριμίες του για να κλείσει το θέμα.

09.01.2021 | 10:58

Κάποτε οι δυο τους βρίσκονταν στην ίδια ενδεκάδα ζώντας αξέχαστες στιγμές στο Μάντσεστερ υπό τις οδηγίες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ντέιβιντ Μπέκαμ και Φιλ Νέβιλ αποτέλεσαν δύο από τους αρκετούς γηγενείς της ομάδας των «Κόκκινων Διαβόλων» που έγραψε ιστορία στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ και όχι μόνο.

Τα χρόνια πέρασαν όμως και αμφότεροι εδώ και πολύ καιρό έχουν τερματίσει τη ποδοσφαιρική τους καριέρα. Ουδείς όμως δεν έμεινε μακριά από αυτό που τον θρέφει, το ποδόσφαιρο. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ασχολήθηκε με το κομμάτι της διοίκησης ενός συλλόγου. Τα τελευταία δύο χρόνια μαζί με μερικούς ακόμη επιφανείς Αμερικανούς έχει να υπερηφανεύεται για την ίδρυση ενός εκ των ανερχόμενων δυνάμεων του MLS.

Μπέκαμ και Νέβιλ ετοιμάζονται να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους

Η Ίντερ Μαιάμι ιδρύθηκε το 2018 και φέτος αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αυτό είναι το νέο σπίτι του Μπέκαμ. Εκεί δίνει καθημερινά το είναι του, με σκοπό η ομάδα να ανέβει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα σκαλιά της δόξας.

Από την άλλη ο Φιλ Νέβιλ με τη δύση της καριέρας του προχώρησε σε πιο ασφαλή μονοπάτια. Η ενασχόληση του με τη προπονητική ξεκίνησε το 2015, με τις εμπειρίες του για την ώρα να είναι ελάχιστες. Βοηθός στη Σάλφορντ Σίτι και πρώτος προπονητής στις γυναικείες εθνικές ομάδες της Αγγλίας και της Μεγάλης Βρετανίας.

Τώρα μπροστά του ανοίγεται όπως όλα μαρτυρούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει ζητήσει από τον Νέβιλ να αναλάβει τις τύχες της Ίντερ Μαιάμι. Όπως αναφέρεται οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία.

Ο Μπέκαμ θέλει να δώσει στον άλλοτε συμπαίκτη του την ευκαιρία να βρεθεί στο κορυφαίο επίπεδο και να οδηγήσει μια από τις πιο ελπιδοφόρες ομάδες του MLS. Δύσκολα να πει το όχι ο Νέβιλ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Πρωτάθλημα Αμερικής
Exit mobile version