ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Τρίτωσε το καλό στη Μπαρτσελόνα με όργια του Μέσι (vid)

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Λιονέλ Μέσι και Αντουάν Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε ακόμη μία νίκη (0-4) αυτή τη φορά κόντρα στη Γρανάδα.

Τρίτωσε το καλό στη Μπαρτσελόνα με όργια του Μέσι (vid)

Η Μπαρτσελόνα συνέχισε το ταξίδι της στο 2021 επισκέπτοντας το σπίτι της Γρανάδα. Η 18η αγωνιστική βρήκε τους «μπλαουγκράνα» για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από την έδρα τους. Μετά τις νίκες με Ουέσκα και Αθλέτικ Μπιλμπάο οι Καταλανοί ήθελαν ακόμη ένα τρίποντο προκειμένου να μαζέψουν τη διαφορά από τη κορυφή της βαθμολογίας. Η αποψινή δοκιμασία εξαρχής έμοιαζε δύσκολη ωστόσο εκ του αποτελέσματος μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία για την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν. Οι φιλοξενούμενοι από το πρώτο λεπτό του αγώνα έδειξαν διάθεση να κυνηγήσουν το γκολ. Μέσι, Γκριεζμάν και Πέδρι ηγήθηκαν των προσπαθειών των Καταλανών μιας και ο Ντεμπελέ βρέθηκε σε κακή μέρα.

Η Μπαρτσελόνα στο 12′ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ αποβάλλοντας το άγχος. Ο Αντουάν Γκριεζμάν βρέθηκε σε θέση βολής, με τον Γάλλο να πλασάρει σωστά την εστία του Σίλβα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή για οφσάιντ όμως ο άρχοντας του αγώνα καταλόγισε κανονικά το γκολ.

Η συνέχεια βρήκε τους Μπλαουγκράνα να παίζουν πιο άνετα ψάχνοντας ακόμη ένα τέρμα το οποίο θα έβαζε βάσεις νίκης. Αυτό ήρθε αρκετά αργότερα με δράστη τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πήρε το… όπλο και με όμορφο σουτ στο 35′ έγραψε το 2-0. Η Μπαρτσελόνα μάλιστα πριν την ανάπαυλα βρήκε ακόμη ένα γκολ. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Μέσι. Ο 33χρονος με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Σίλβα γράφοντας το 3-0. Μέσι Γκριεζμάν

Μέσι και Γκριεζμάν σε τρελά κέφια

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κινούσαν τα νήματα. Η Γρανάδα παρέμεινε ακίνδυνη έχοντας σε κακή μέρα όλα τα ατού της. Έτσι η μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να πετύχει άλλο τέρμα στην αναμέτρηση ήταν η Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί στο 63′ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0 χάρις την πανέμορφη προσπάθεια του Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος εκμεταλλεύτηκε τη όμορφη πάσα λόμπα του Ντεμπελέ κατέβασε τη μπάλα και με όμορφο πλασέ την έστειλε στη γωνία του Σίλβα. Μέχρι το φινάλε η Μπαρτσελόνα διατήρησε με χαρακτηριστική ευκολία το καθαρό σκορ ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με ευρεία νίκη. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη επιτυχία των Καταλανών στο 2021. Τρία συνεχόμενα «τρίποντα» και μάλιστα σε παιχνίδια εκτός έδρας.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ