ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Λάμπαρντ σε παίκτες: «Είστε μαζί μου ή εναντίον μου;»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ζήτησε τη στήριξη των παικτών της Τσέλσι μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, δίνοντας το... πρόσταγμα για τη συνέχεια.

Λάμπαρντ σε παίκτες: «Είστε μαζί μου ή εναντίον μου;»

Το τελευταίο διάστημα είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι η Τσέλσι δεν «πατάει» καλά. Τα αποτελέσματα των «μπλε» δεν είναι τα ιδανικά εδώ και καιρό. Γι’ αυτό, άλλωστε, έχουν μείνει στην 8η θέση της Premier League. Αν μη τι άλλο όχι και το ξεκίνημα της σεζόν που περίμεναν στην ομάδα του Λονδίνου. Ειδικά μετά από τις πανάκριβες μεταγραφές του καλοκαιριού, που είχαν ως στόχο να τη φέρουν ξανά στον δρόμο του πρωταθλητισμού. Ο πήχης στο ξεκίνημα είχε ανεβεί αρκετά, αλλά κάτι τέτοιο πλέον δεν υφίσταται. Κι αυτό έχει αντίκτυπο και εντός του συλλόγου. Ήδη ο προπονητής της ομάδας, Φρανκ Λάμπαρντ, έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετής κριτικής.

Μάλιστα, μετά την ήττα από της Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Κυριακή (3/1) υπήρχε έντονη φημολογία περί προβληματισμού των ιθυνόντων της Τσέλσι προς το πρόσωπο του. Ο Άγγλος προπονητής εμφανιζόταν… μετέωρος όσον αφορά το μέλλον του στον πάγκο των «μπλε». Ο πάλαι ποτέ θρύλος της Τσέλσι, ως ποδοσφαιριστής ανέλαβε το πόστο του το περασμένο καλοκαίρι και έφτιαξε μια εξαιρετική ομάδα την περσινή σεζόν. Με τον ίδιο στο τιμόνι, η Τσέλσι τερμάτισε στην τετράδα, παρότι ο περισσότερος κόσμος την είχε ξεγραμμένη. Λάμπαρντ Τσέλσι

Ο λόγος του Λάμπαρντ προς τους παίκτες

Φέτος, όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Η πίεση έχει αυξηθεί προς άπαντες στην ομάδα. Κι αυτό είναι εμφανές εδώ και αρκετό διάστημα, με τη φημολογία του τελευταίου διαστήματος αναφέρει πως ο Λάμπαρντ έχει χάσει και τα αποδυτήρια, αφού υπάρχουν αρκετές εντάσεις, ειδικά με παίκτες οι οποίοι δεν απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του. Πάντως, ο ίδιος, όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα ζήτησε τη στήριξη τους ενόψει της συνέχειας.

«Το μόνο που σας ζητώ είναι να προπονείστε καλά, να υποστηρίζετε τους συμπαίκτες σας και να έχετε μια αποφασιστική στάση κάθε μέρα. Θέλω να ξέρω αν είστε μαζί μου ή εναντίον μου. Αν υπάρχουν παίκτες που δεν το έχουν αυτό, τότε θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Εάν υπάρχουν ευκαιρίες για να φύγουν, θα ήταν σωστό για αυτούς, για τον σύλλογο και για μένα», είπε ο 42χρονος τεχνικός στους παίκτες του, πριν από το παιχνίδι της Τσέλσι με την Μόρκαμ (10/1) για το Κύπελλο Αγγλίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ