ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Μαρίν – Τότεναμ: Τα ευτράπελα από ένα σουρεαλιστικό αγώνα ποδοσφαίρου (pics)

Η αναμέτρηση της Τότεναμ με την ομάδα 8ης κατηγορίας, Μαρίν, για το Κύπελλο Αγγλίας μας προσέφερε μία σειρά από σουρεαλιστικά γεγονότα.

Μαρίν – Τότεναμ: Τα ευτράπελα από ένα σουρεαλιστικό αγώνα ποδοσφαίρου (pics)

Στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του FA Cup, η Τότεναμ φιλοξενήθηκε από την ομάδα 8ης κατηγορίας στον Μαρίν στο “Ρόσετ Παρκ”. Η Μαρίν κέρδισε 7 ομάδες για να φτάσει σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης. Επρόκειτο μόλις για τη 2η ομάδα στην ιστορία του θεσμού που αγωνίζεται στην 8η κατηγορία και έφτασε τόσο μακριά στη διοργάνωση.

Ας σημειωθεί ότι η απόσταση που την χωρίζει από την Τότεναμ στην ποδοσφαιρική πυραμίδα είναι 161 θέσεις. Ενδεικτικό είναι ότι ολόκληρη η ομάδα της Μαρίν λαμβάνει μόλις 1750 λίρες την εβδομάδα.

Στα του ματς, η Μαρίν το πάλεψε για 20 λεπτά. Ο Τζο Χαρτ, μάλιστα, τα “χρειάστηκε όταν είδε τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του με το σκορ στο 0-0. Αυτή η φάση “ξύπνησε” την Τότεναμ, η οποία με πρωταγωνιστή τον Κάρλος Βινίσιους κέρδισε με 5-0. Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο με γκολ του Ντιβάιν σε ηλικία 16 ετών. Τα “σπιρούνια” πέρασαν στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Τα σουρεαλιστικά γεγονότα του ματς

Όπως γίνεται αντιληπτό, μία τέτοια αναμέτρηση μας προσέφερε μία σειρά από στιγμιότυπα που δεν είχαν να κάνουν μόνο με το ποδοσφαιρικό σκέλος. Αρχικά, ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε για να μη χάνονται οι μπάλες. Ειδικότερα, το “Ρόσετ Παρκ” είναι ένα γήπεδο που περιτριγυρίζεται από σπίτια. Έτσι, ο φράχτης του γηπέδου είχε ανά λίγα μέτρα ένα αριθμό για να δίνει μία κατεύθυνση στα ball boy ως προς το που βγήκε η μπάλα και να μπορούν να προσανατολιστούν κατά την επιστροφή τους.

Αναφορά πρέπει να γίνει και στα αποδυτήρια της ερασιτεχνικής ομάδας. Πρόκειται για ένα στριμωγμένο χώρο, στον οποίο με το ζόρι χωρούν οι παίκτες και ο προπονητής. Η εικόνα με τις φανέλες σε ένα κρεβάτι στη μέση των αποδυτηρίων είναι οικεία σε όσους έχουν αγωνιστεί σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Αν, μάλιστα, τα συγκρίνει κανείς με τα αποδυτήρια της Τότεναμ αντιλαμβάνεται τη διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων σε όλα τα επίπεδα.

Ο Κλοπ διακτινίστηκε στο γήπεδο (vid)

Οι φίλοι της Μαρίν απόλαυσαν με τη ψυχή τους την αναμέτρηση, την οποία θα περιγράφουν στα εγγόνια τους. Ένας οπαδός της, μάλιστα, θέλησε να πικάρει τον Ζοσέ Μουρίνιο. Έτσι, βρέθηκε πάνω από τον πάγκο που βρισκόταν ο Πορτογάλος και είχε δίπλα του ένα ομοίωμα του Γιούργκεν Κλοπ. Παράλληλα, φορούσε ένα κασκόλ της Λίβερπουλ. Θυμίζουμε ότι ο σύλλογος εδράζει στο Μερσεϊσάιντ.

Από τα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν, βέβαια, και η συμμετοχή του Νταβίντ Ράβεν με τους γηπεδούχους. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει παίξει ξανά στο παρελθόν κόντρα στα “σπιρούνια”. Ειδικότερα, το 2005 φορώντας τη φανέλα της Λίβερπουλ κονταροχτυπήθηκε με την Τότεναμ του Λέντλεϊ Κινγκ. Θυμίζουμε ότι ο παλαίμαχος στόπερ των “πετεινών” βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο, ως βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο.

Τέλος, ανέκδοτο για τους πανηγυρισμούς έγινε ο Κάρλος Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του με την Τότεναμ. Ωστόσο, ο πανηγυρισμός του μετά το πρώτο τέρμα που σημείωσε μάλλον ήταν υπερβολικός. Έτσι, έγινε πάρτι στο twitter με κάποιους να τον χαρακτηρίζουν ειρωνικά τον νέο Πελέ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ