ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ο αδερφός Οζίλ έδειξε τη νέα ομάδα του Μεσούτ

Ο αδερφός του Μεσούτ Οζίλ με μία ανάρτησή του στο instagram άφησε να εννοηθεί ότι η επόμενη ομάδα του 32χρονου θα είναι η Φενέρμπαχτσέ.

Ο αδερφός Οζίλ έδειξε τη νέα ομάδα του Μεσούτ

Ο Μεσούτ Οζίλ πιθανώς να βρίσκεται στην πιο περίεργη φάση της καριέρας του. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός ομάδας από τον Μικέλ Αρτέτα. Για την ακρίβεια μέχρι τον Γενάρη δεν είχε δηλωθεί καν στη λίστα του Γιουρόπα Λιγκ και της Πρέμιερ Λιγκ. Σίγουρα, αυτή δεν ήταν η εξέλιξη που περίμεναν οι «κανονιέρηδες» το καλοκαίρι του 2013 όταν και δαπάνησαν 50 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του.

Άλλωστε, τότε ο Γερμανός θεωρούταν από τους κορυφαίους μέσους του πλανήτη. Η ποιότητα του παραμένει αδιαμφισβήτητη, αλλά τα τελευταία χρόνια ο ίδιος θεωρείται «ξένο σώμα» στην ομάδα. Γι’ αυτό και η αποχώρηση του θεωρείται δεδομένη για το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Λονδίνου.

Φαίνεται, μάλιστα, πως έχει βρεθεί η ομάδα που θεωρείται ο πιθανότερος νέος προορισμός του 32χρονου. Ειδικότερα, τόσο ο Οζίλ όσο και ο αδερφός του άφησαν υπόνοιες γι΄αυτό. Αρχικά, ο Μεσούτ ανέβασε μία φωτογραφία με την κοπέλα του και την εξής λεζάντα: «Τούρκικος καφές με την αγάπη μου».

Αν αυτή δε μπορεί να θεωρηθεί σπόντα, τότε η ανάρτηση του αδερφού του κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Συγκεκριμένα, ο Μουτλού Οζίλ, ανάρτησε μία ιστορία στο instagram με το σήμα της Φενερμπαχτσέ και ένα emoji. Δημοσιεύματα στον τύπο, μάλιστα, επιβεβαιώνουν την επικείμενη άφιξή του στην Τουρκία.

Αρτέτα: «Ο Οζίλ φεύγει και τώρα με μια καλή πρόταση»

Με πρόσφατες δηλώσεις του, ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, επιβεβαίωσε, ότι δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον 32χρονο.

“Αν επέλθει κάποια συμφωνία αυτό τον μήνα, θα είναι επειδή βολεύει και τις δύο πλευρές. Να είναι δηλαδή καλή για το μέλλον του Μεσούτ, αλλά και για την ομάδα. Αν συμβεί αυτό, τότε θα προχωρήσουμε. Αν όχι, τότε ο παίκτης θα παραμείνει εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Παράλληλα, ο ίδιος μίλησε για την επιλογή του να βάλει στο «ψυγείο» τον Οζίλ, αλλά και για το τι θα συμβεί στο μέλλον. «Πολλές αποφάσεις πρέπει να παίρνονται για τους παίκτες συνέχεια. Το αν θα τους χρησιμοποιήσουμε ή όχι για παράδειγμα. Έπρεπε να πάρω μια απόφαση και το έκανα. Ξέρω τις συνέπειες της. Τώρα θα πρέπει να πάρουμε άλλη μια (απόφαση) τον Ιανουάριο. Πρέπει να βρούμε ποια είναι η καλύτερη η καλύτερη πρόταση για την ομάδα, να δούμε τις προθέσεις του παίκτη και πρέπει να βρούμε μια λύση σε όλα αυτά», ανέφερε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ