ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ο Άγιος… Ράμσεϊ έσωσε Γιουβέντους και Κριστιάνο (vid)

H Σασουόλο των δέκα ποδοσφαιριστών για ένα ημίχρονο λίγο έφθασε να κάνει τη ζημιά στη Γιουβέντους, με την ομάδα από το Τορίνο στο τέλος με παίρνει το ματς.

Ο Άγιος… Ράμσεϊ έσωσε Γιουβέντους και Κριστιάνο (vid)

Το πρόγραμμα της Κυριακής στη Σέριε Α ολοκληρώθηκε στο Τορίνο. Η Γιουβέντους φιλοξένησε την εξαιρετική φέτος Σασουόλο στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί της Μίλαν οι «Μπιανκονέρι» ήθελαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και κόντρα στη Σασουόλο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στο Τορίνο με σκοπό να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από το ξεκίνημα του αγώνα και οι δύο ομάδες έκαναν γνωστές τις προθέσεις τους. Η Γιουβέντους με τους Κριστιάνο, Ντιμπάλα και Κιέζα προσπάθησε να πιέσει εξαρχής την αντίπαλη άμυνα. Η Σασουόλο από την άλλη περίμενε καρτερικά μέχρι να βρει την ευκαιρία να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση.

Έχασε Ντιμπάλα η Γιουβέντους

Στο πρώτο ημίχρονο οι οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να εμπεριέχει ουσία το παιχνίδι τους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο για άλλο ένα ημίχρονο βρέθηκε εκτός κλίματος μη βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα του. Ο Αντρέα Πίρλο εκτός αυτού είδε στο φινάλε του ημιχρόνου τον Ντιμπάλα να αποχωρεί τραυματίας δίνοντας τη θέση του στον Κουλουσέφσκι. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος η Σασουόλο δέχθηκε ισχυρό πλήγμα. Ο Ομπιάνγκ μάρκαρε πολύ σκληρά τον Κιέζα. Το VAR πέρασε από ακτίνες τη φάση και έκρινε την αποβολή του παίκτη.

Στην επανάληψη η Γιουβέντους έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα επεδίωξε να πιέσει ακόμη περισσότερο. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ σχετικά γρήγορα πιάνοντας ουσιαστικά ανοργάνωτη τη Σασουόλο. Δράστης για τη Μεγάλη Κυρία ο Ντανίλο. Ο Βραζιλιάνος ανέβηκε ψηλά στο γήπεδο. Έγινε αποδέκτης της μπάλας με το σουτ που επιχείρησε να τινάζει τα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Γιουβέντους

Με το 1-0 υπέρ τους οι «Μπιανκονέρι έδειξαν σημάδια χαλάρωσης και το πλήρωσαν. Η εκπληκτική Σασουόλο των δέκα ποδοσφαιριστών βρήκε τρόπο να αντιδράσει οκτώ λεπτά αργότερα. Ο Ντεφρέλ τρύπωσε στην άμυνα της Γιουβέντους, νίκησε τον Μπονούτσι και με έφερε το παιχνίδι ξανά στα ίσια.

Στη συνέχεια το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά με τη Γιουβέντους να αναζητά απεγνωσμένα το γκολ που θα της έδινε ξανά το προβάδισμα. Οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Αντρέα Πίρλο όμως έβρισκαν πάντοτε σε ετοιμότητα την πολυπρόσωπη άμυνα της Σασουόλο.

Τελικά ό,τι δεν κατάφεραν οι επιθετικοί της Γιουβέντους στο αποψινό παιχνίδι το έκαναν πράξη αυτοί που βρίσκονται πίσω τους. Στο 82′ ο Άαρον Ράμσει πάτησε περιοχή εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια και με προβολή έκανε το 2-1. Στη τελευταία φάση του αγώνα η Γιουβέντους κλείδωσε την υπόθεση νίκη. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγήκε στην αντεπίθεση και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το τελικό 3-1.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ