ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μπαπέ καίει, αλλά η Παρί χρυσώνει τον Νεϊμάρ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Νεϊμάρ και σκοπεύει να τον χρυσώσει για να παραμείναι κάτοικος Παρισιού.

Ο Μπαπέ καίει, αλλά η Παρί χρυσώνει τον Νεϊμάρ!

Μπορεί αυτή τη χρονική στιγμή το θέμα του Κιλιάν Μπαπέ να είναι πιο ανοιχτό, στην Παρί όμως δεν ξεχνούν τον Νεϊμάρ. Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Γάλλο. Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να περιμένει στη γωνία. Οι πρωταθλητές Γαλλίας όμως, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του. Και επουδενί δεν θέλουν να μπλέξουν σε περιπέτειες. Τους φτάνει ότι ο Μπαπέ τους κάνει νερά. Δεν θέλουν να δουν να συμβαίνει το ίδιο και με τον Νεϊμάρ. Που έτσι κι αλλιώς είναι επιρρεπής.

Όπως λέει η παροιμία, «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν», και αυτό θέλει να κάνει η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα ετοιμάζει την πρόταση που θα καταθέσει στον Νεϊμάρ, προκειμένου ο Βραζιλιάνος επιθετικός, να παραμείνει κάτοικος Παρισίων και μετά τον Ιούνιο του 2022, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Γαλλίας. Μετά από αρκετές εβδομάδες διαπραγματεύσεων και εκατέρωθεν «βολιδοσκοπήσεις», το «Téléfoot» αποκαλύπτει ότι πρόκειται για μία υπόθεση που θα ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού, να έχει αλλάξει άρδην τους οικονομικούς συσχετισμούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν όμως, έχουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους «μνηστήρες» του διάσημου άσου. Ο Μπαπέ καίει, αλλά η Παρί χρυσώνει τον Νεϊμάρ!

Σύμμαχος και ο Νεϊμάρ πλέον

Τα πράγματα ποτέ δεν ήταν εύκολα με τον Βραζιλιάνο. Τώρα όμως, φαίνεται έχουν πάρει τον δρόμο τους. Μετά από δύο συνεχόμενα καλοκαίρια και την διαρκή φημολογία περί επιστροφής του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, ο έμπειρος άσος φαίνεται πως θέλει να παραμείνει στην γαλλική πρωτεύουσα. Προφανώς και γνωρίζει ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει τους πόρους για να τον πάρει ξανά στην Καταλωνία. Παράλληλα, εκτιμά, πως η Παρί ΣΖ, είναι ίσως ο μοναδικός σύλλογος στον κόσμο που μπορεί να ικανοποιήσεις κάθε επιθυμία του. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Νεϊμάρ, αναμένεται να διαδραματίσει και το γεγονός ότι στο Παρίσι απολαμβάνει πλήρη ελευθερία κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ