ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Ρωμαϊκό «μπλόκο» στα όνειρα τίτλου!

Η Ρόμα βρήκε γκολ στο φινάλε και κατάφερε να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ίντερ (2-2), κάνοντας ένα... δώρο στη Μίλαν.

Ρωμαϊκό «μπλόκο» στα όνειρα τίτλου!

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο συγκινήσεις μέχρι και το φινάλε η Ρόμα και η Ίντερ έμειναν ισόπαλες 2-2, με τους «νερατζούρι» να χάνουν έδαφος στη μάχη του τίτλου. Από την άλλη οι Ρωμαίοι έχασαν την ευκαιρία τους να πλησιάσουν κι αυτοί στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πελεγκρίνι, αλλά η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έφερε το ματς «τούμπα» με κεφαλιά του Σκρίνιαρ και την γκολάρα του Χακίμι. Εκεί, όμως, που έδειχνε να κρατάει με άνεση το τρίποντο, ο Μαντσίνι με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Γκολ με τη… μια η Ρόμα

Η αναμέτρηση δεν είχε καλό ρυθμό, με την πρώτη ευκαιρία να έρχεται στο 13′. Ο Μαρτίνες μπήκε στην περιοχή από πλάγια και σούταρε, με τον Λόπεθ να αποκρούει στην κλειστή γωνία του. Από το κόρνερ αυτό ήρθε και η καλύτερη στιγμή μέχρι εκείνο το σημείο. Ο Λουκάκο πήρε την κεφαλιά, αλλά ξανά ο Ισπανός τερματοφύλακας έδιωξε εντυπωσιακά. Ωστόσο, η Ρόμα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο Τζέκο τσίμπησε την μπάλα για τον Πελεγκρίνι κι εκείνος με χαμηλό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Χαντάνοβιτς για το 1-0!

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 22′ ο Χαντάνοβιτς έδιωξε με υπερένταση το μακρινό σουτ του Βερετού. Από εκείνο το σημείο, η Ίντερ πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Οι «νερατζούρι» είχαν την κατοχή, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν κάποια απειλητική φάση για την εστία του Λόπεθ. Από την άλλη, η Ρόμα κρατούσε με άνεση το μηδέν στην άμυνα και έψαχνε την ευκαιρία της να βγει στην κόντρα. Έτσι κύλησε το υπόλοιπο πρώτο μέρος, χωρίς κάποια αλλαγή στον πίνακα του σκορ.

Το γύρισε αμέσως, αλλά… πάγωσε στο τέλος η Ίντερ

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 47′ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει. Ο Γιανγκ σέντραρε από τα αριστερά, με τον Λουκάκου να παίρνει την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. Έξι λεπτά αργότερα η Ίντερ «άγγιξε» το γκολ. Ο Λουκάκου γύρισε χαμηλά την μπάλα στον Μαρτίνες, που έκανε την προβολή, αλλά ο Λόπεθ έδιωξε με τα πόδια.

Τελικά, η επιμονή των «νερατζούρι» απέδωσε καρπούς στο 56′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπρόζοβιτς, ο Σκρίνιαρ νίκησε τους πάντες στον αέρα και έφερε το ματς στα ίσα και πάλι! H Ίντερ συνέχισε να πιέζει και επτά λεπτά αργότερα πέτυχε την ολκή ανατροπή. Ο Χακίμι βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή και με υπέροχο αριστερό φαλτσαριστό σουτ έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους!

Οι ρόλοι στο ματς αντιστράφηκαν σε σχέση με το πρώτο μέρος. Η Ρόμα ήταν πλέον αυτή που είχε την κατοχή και προσπαθούσε να βρει χώρους για να απειλήσει. Από την άλλη η Ίντερ διαχειριζόταν το υπέρ της σκορ. Στο 86′, ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Μαντσίνι. Στη συνέχεια της φάσης, όμως, η Ρόμα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Βιγιάρ σέντραρε και ο Μαντσίνι πήρε… εκδίκηση και ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά!

Το αποτέλεσμα αυτό έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή, με τους φιλοξενούμενους να συνεχίσουν την αρνητική παράδοση τους στη Ρώμη, όπου μετρούν μόλις μια νίκη στις τελευταίες 12 επισκέψεις τους. Με το βαθμό της ισοπαλίας, η Ίντερ έφτασε τους 37 μετά από 17 αγωνιστικές κι έμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Από την άλλη, η Ρόμα διατηρήθηκε στο -3 από τους «νερατζούρι» και την 3η θέση, αλλά έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει και αυτή στην κορυφή.

Ρόμα (Πάουλ Φονσέκα): Λόπεθ,  Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ, Κάρσντορπ, Βιγιάρ, Βερετού (79′ Κριστάντε), Σπινατσόλα (73′ Πέρες), Πελεγκρίνι, Μχιταριάν, Τζέκο (89′ Μαγιοράλ).

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Χακίμι (82′ Κολάροφ), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Βιντάλ (82′ Γκαλιαρντίνι), Νταρμιάν (34′ Γιανγκ), Μαρτίνες (77′ Πέρισιτς), Λουκάκου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ