ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Απέφυγε τα χειρότερα ο Ντιμπάλα – Χάνει την Ίντερ!

Η καρδιά των ανθρώπων της Γιουβέντους επανήλθε στη θέση της καθώς οι εξετάσεις του Πάουλο Ντιμπάλα δεν έδειξαν τη ζημιά που όλοι περίμεναν.

Απέφυγε τα χειρότερα ο Ντιμπάλα – Χάνει την Ίντερ!

Την τύχη με το μέρος του είχε τελικά ο Πάουλο Ντιμπάλα. Ο τραυματισμός του στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Σασουόλο γέννησε έντονη ανησυχία στις τάξεις της ομάδας. Σήμερα ο Αργεντινός πέρασε εξονυχιστικό έλεγχο από το ιατρικό επιτελείο των «Μπιανκονέρι». Τα αποτελέσματα των εξετάσεων εν τέλει δεν ήταν αυτά που οι περισσότεροι ανέμεναν, με τον έμπειρο φορ να τίθεται εκτός μάχης για 15-20 ημέρες.

Το χτύπημα στο γόνατο τελικά δεν ήταν τόσο σοβαρό, αποτέλεσμα ο Ντιμπάλα να επιστρέφει ξανά στη δράση στο τέλος του μήνα. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως αγωνιστικά χάνει τα κρίσιμα παιχνίδια με Νάπολι και Ίντερ. Δύο αγώνες που η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να κερδίσει προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Ντιμπάλα

Χάνει Νάπολι και Ίντερ ο Ντιμπάλα

Χθες βράδυ οι πρώτες εικόνες έδειχναν πως ο τραυματισμός του Ντιμπάλα ήταν αρκετά σοβαρός. Το χτύπημα στο γόνατο έφερε στο μυαλό πολλών τη ρήξη χιαστού όμως ευτυχώς ο Αργεντινός το γλίτωσε. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ο άσος της Γιούβε υποβλήθηκε σε επιπλέον εξετάσεις, δείχνοντας ότι έχει υποστεί απλά κάκωση α’ βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Η απουσία του Αργεντινού το προσεχές διάστημα αναμένεται να δημιουργήσει ένα κενό στην επίθεση της Γιουβέντους.

Ο Αντρέα Πίρλο καλείται να βρει λύσεις στη γραμμή κρούσης σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν. Η Μεγάλη Κυρία κυνηγά σταθερά τις πρώτες θέσεις του ιταλικού πρωταθλήματος, αποτέλεσμα να μην έχει περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες. Κριστιάνο Ρονάλντο και Άλβαρο Μοράτα καλούνται να βγουν μπροστά και να δώσουν λύσεις στο σκοράρισμα. Ο Πορτογάλος στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Σασουόλο έβαλε τη σφραγίδα του πετυχαίνοντας το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Από το ξεκίνημα της σεζόν ο Άντρέα Πίρλο είχε τονίσει πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση παρά την παρουσία των τριών προαναφερόμενων. Ίσως τώρα εν μέσω μεταγραφικής περιόδου η διοίκηση σκεφθεί ξανά τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ