ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Αποχωρεί οριστικά ο Φερναντίνιο από τη Σίτι

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή ο Φερναντίνιο μετά το τέλος της σεζόν θα αφήσει τη Μάντσεστερ Σίτι για να επιστρέψει στη γενέτειρά του, τη Βραζιλία.

Αποχωρεί οριστικά ο Φερναντίνιο από τη Σίτι

Μια σπουδαία προσωπικότητα της Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ομάδα. Ο λόγος για τον Φερναντίνιο ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα ολοκληρώσει τη σπουδαία καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνίζεται από το 2013 με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά, πρόκειται να επιστρέψει στη Βραζιλία και στην ομάδα, που τον ανέδειξε, την Ατλέτικο Παραναένσε. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Τζιοβάνι Μπρανκίνι, ο 35χρονος Βραζιλιάνος μέσος έχει αποφασίσει να φύγει από την Premier League και μολονότι έχει προτάσεις από Κίνα και ΗΠΑ, θέλει να επιστρέψει στη χώρα του.

«Εχω ήδη πολλές προτάσεις, αλλά ο Φερναντίνιο θ’ αποφασίσει στο τέλος της σεζόν. Πιστεύω πως έχει στο μυαλό του να επιστρέψει στη Βραζιλία και να κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Ατλέτικο», τόνισε σχετικά ο Ιταλός ατζέντης. Φερναντίνιο

Ηχηρή η αποχώρηση του Φερναντίνιο

Αναμφίβολα σε λίγους μήνες η επικείμενη αποχώρηση του 35χρονου άσου δεν θα είναι αμελητέα για τη Σίτι. Δεν είναι και λίγα τα οκτώ χρόνια παρουσίας σε μια ομάδα. Ο Φερναντίνιο συνέδεσε το όνομά του με τις επιτυχίες των Πολιτών αυτά τα χρόνια.

Κατέκτησε συνολικά τρία πρωταθλήματα Αγγλίας (2014, 2018, 2019), ένα Κύπελλο (2019) και πέντε Λιγκ Καπ (2014, 2016, 2018, 2019, 2020). Ακόμη πήρε και ένα σούπερ καπ Αγγλίας το 2019. Ο μεγάλος του στόχος είναι φυσικά να αποχωρήσει με το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ στα χέρια του. Τον ίδιο σκοπό έχουν χωρίς καμία αμφιβολία άπαντες στη Μάντσεστερ Σίτι. Προφανώς αν το αντίο του συνδυαστεί και με άλλα τρόπαια και δη αυτό της Πρέμιερ Λιγκ, θα είναι ιδανικό σενάριο.

Στην Ατλέτικο Παραναένσε αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2002 έως 2005) προτού πάει στη Σαχτάρ και κατακτήσει πολλούς τίτλους. Μεταξύ άλλων και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 2009. Να αναφέρουμε τέλος ότι με τη φανέλα της Σίτι ο Φερναντίνιο έχει ως τώρα 330 εμφανίσεις, 24 γκολ και 27 ασίστ. Πλέον όμως δεν είναι στα βασικά πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ωστόσο φέτος μετράει 16 συμμετοχές, ένα γκολ και μια ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ